Mergi in Kristal Glam Club, la DJ Rush?

Apropo.ro / 24.03.2008, 12:28
Mergi in Kristal Glam Club, la DJ Rush?
Apropo.ro si Q-Level iti ofera invitatii duble la DJ RUSH! In premiera in Bucuresti, DJ RUSH mixeaza in Kristal Club, vineri 4 aprilie...

Apropo.ro si Q-Level iti ofera invitatii duble la DJ RUSH @ Kristal Glam Club!

Isaiah Major, cunoscut in special ca Major Rush aka DJ RUSH sau Ruleta Ruseasca, este pionierul muzicii hard techno. Despre stilul sau el afirma: ”De-a lungul carierei mele i-am auzit pe multi spunand ca hard energy nu va rezista si acest stil este doar o aberatie fara feeling… hahaha dar aici intervine RUSH…”

De la locul unde s-a nascut, Chicago si pana in Germania, Belgia, Austria, Olanda, Cehia, Ungaria, Japonia, UK si multe alte locuri, nu a facut decat sa distreze pe toata lumea atat cu felul lui de a fi, dar si cu diversele stiluri de muzica de la hard energy, disco, la house, anii ’60 sau orice il face sa se simta bine, totul intr-un amestec reusit de Hard Dance.

Rush a cucerit atat de multe arii in cariera sa, de la cluburi mici si mari din lumea intreaga, la festivaluri cum sunt: SMS, Nature One, Summer Safari, Monegros, Awakenings si multe altele, pana la a avea propriul sau festival Mistery Wonderland.

Pentru multi Rush este un star pe scena, entertainer, dar spre deosebire de stilul sau nebun, el este o persoana obisnuita la fel ca si cei care vin la petrecerile lui, de aceea canta si face piese care plac, piese pe care oamenii le canta, le danseaza razand ca: "I love you", "Mutha fucking bass", "Freaks on Hubbard", "Get on up", "Bass Control" si multe altele…

“Promit un an care va va aduce amintiri mai intense. Am cateva chestii speciale pentru voi, ca intotdeauna, dar de aceasta data si mai surprinzatoare si socante pentru 2008…Major nu paraseste un club fara sa va arate cateva surprize muzicale si credeti-ma 2008 va fi anul in care bestia va iesi iar din mine, ma intorc la radacini. Asa ca, pentru cei care m-au ratat: puneti-va baschetii de party si pregatiti-va pentru un nou inceput” afirma Rush.

In premiera in Bucuresti, DJ RUSH si MARCO REMUS mixeaza in Kristal Glam Club in seara de vineri 4 aprilie, intr-o petrecere ce face parte din Brothers Connection Tour. De warm-up se ocupa Lektronikumuz.

Bilete in avans: www.bilet.ro