Mergi la film, ca sa pleci in vacanta de iarna!

De: Dragos Tanase / 13.12.2007, 12:19
Spectatorii Hollywood Multiplex si CinemaPRO, care merg la film intre 15 decembrie si 15 ianuarie, pot avea parte de vacante inedite.

In aceasta iarna spectatorii Hollywood Multiplex si CinemaPRO au parte de vacante inedite. Cei care merg la film, intre 15 decembrie si 15 ianuarie, au ocazia de a calatori in tinuturi inzapezite, cu saune, piscine cu apa termala si centre spa, cu partii de schi, snowboarding si rafting.

Mini-vacanta in Suedia

Hollywood Multiplex Bucuresti Mall le ofera spectatorilor sai fideli sansa de a se bucura din plin de minunatiile iernii. Doi dintre acestia vor zbura la mijlocul lunii februarie spre taramurile nordice pentru a petrece un sejur de neuitat la Nordic Sea Hotel din Stockholm (Suedia). Hotelul este unicul detinator din lume al unui ice bar permanent, celebrul Absolut Ice Bar, fiind situat chiar in centrul capitalei suedeze si la numai cinci minute de mers pe jos de zona veche, care adaposteste forme arhitecturale specifice secolelor XVIII – XIX.

In plus, iarna le aduce iubitorilor de film alte 300 de premii de vacanta, constand in invitatii la cinema si DVD-uri cu filme bune.

Evadare la Aqua-Dome

Sub aceeasi deviza, „clipe de relaxare sub zapada”, CinemaPRO le pregateste spectatorilor sai un cadou de vis, o excursie de doua persoane la Aqua-Dome (Austria), centrul spa aflat la cea mai mare altitudine din Europa (3080 m). Situat in regiunea Otztal din Tirol, complexul turistic le pune la dispozitie celor doi castigatori un restaurant panoramic, spa, saune si piscine exterioare cu apa termala. Mai mult decat atat, partiile de schi, snowboarding si rafting se gasesc, spre deliciul celor care indragesc aceste sporturi, la doar cativa pasi de faimosul centru spa.

Rasfatul nu se opreste aici. In aceeasi perioada (15 decembrie – 15 ianuarie), vizitatorii cinematografului se pot alege cu unul din celelalte cadouri puse in joc, 100 de CD-uri cu muzica de relaxare si 200 de invitatii la film.

Weekend la Stana de Vale

O vacanta de poveste primesc si cinefilii din Bihor, Hollywood Multiplex Lotus Oradea ii trimite pe doi dintre cei mai fideli la Stana de Vale, intre Muntii Vladeasa si Padurea Craiului. Statiunea ii asteapta pe cei doi norocosi, intre 15 si 17 februarie, cu o superba partie de schi, un centru spa care face minuni si peisaje de vis.

Mai mult, oricine poate castiga unul din cele 150 de premii de iarna, constand in DVD-uri cu filme pline amuzament si invitatii de doua persoane la cinema.