Merk îi ia apararea lui Meier

Apropo.ro / 29.06.2004, 10:46
Merk îi ia apararea lui Meier
Arbitrul care va conduce finala Euro-2004, Markus Merk, a dezaprobat atitudinea presei britanice la adresa lui Urs Meier, care a anulat echipei Angliei un gol în partida cu Portugalia, informeaza BBC. "Toți arbitrii sînt foarte enervați de atitudinea anumitor ziariști

Arbitrul care va conduce finala Euro-2004, Markus Merk, a dezaprobat atitudinea presei britanice la adresa lui Urs Meier, care a anulat echipei Angliei un gol în partida cu Portugalia, informeaza BBC.

„Toți arbitrii sînt foarte enervați de atitudinea anumitor ziariști englezi. Nu este normal ca presa sa harțuiasca o persoana care încearca sa își faca cît mai bine datoria și nu putem sa acceptam faptul ca oamenii îi invadeaza viața privata. Niciodata un meci nu poate fi perfect și cel mai trist este ca aceea a fost o partida de fotbal minunata. Nici macar nu se pune problema daca arbitrul are sau nu dreptate”, a declarat Merk.

Parerea lui Merk a fost împartașita și de arbitrul italian Pierluigi Collina. „Bariera dintre viața publica și cea privata ar trebui respectata.

Urs Meier a anulat, pe motiv de fault în atac, un gol înscris de Sol Campbell în minutul 90 al partidei Anglia – Portugalia, din sferturile de finala ale Euro-2004. 

Mediafax