Mersul pe tocuri a desfigurat-o!

De: Gabriela Voicu / 26.03.2013, 17:30
Carol Vorderman, o vedetă TV din Marea Britanie, a suferit un accident incredibil din cauza pantofilor cu tocuri.

Carol Vorderman, o vedetă din Marea Britanie în vârstă de 52 de ani, a fost forțată să își anuleze toate aparițiile TV după ce a alergat pe tocuri de 10 cm, s-a împiedicat și a căzut. Prezentatoarea și-a fracturat nasul și a ajuns la spital pentru a fi operată.

Carol Vorderman, o absolventă a Universității Cambridge care a uimit Marea Britanie cu cunoștințele de matematică la show-ul „Countdown”, a admis ca s-a simțit „complet idioată” după accident.

Carol Vorderman, după operația la nas

Ea s-a împiedecat a căzut după ce a alergat pe scări cu mâinile în buzunare.

Carol Vorderman, cunoscuta printre iubitoarele de modă pentru rochiile mulate pe care le poartă și pentru tocurile amețitoare, părăsea o întâlnire de afaceri, joi, când s-a hotărât să coboare pe scări, în loc să aștepte liftul. Era frig, așa că și-a băgat mâinile în buzunare, apoi a căzut cu fața înainte și s-a lovit de colțul unui perete.

Carol Vorderman este vedetă TV

Vorderman a fost bănuită inițial că și-a operat nasul cu scop estetic pentru a-i modifica forma, dar ea a negat imediat aceste zvonuri. Pentru a dovedi că a fost un accident, femeia a acceptat să publice câteva fotografii în care apare cu fața vânătă, între care și cea de mai sus.