Meryl Streep, pentru prima data pe coperta revistei Vogue

Apropo.ro / 13.12.2011, 17:50
Meryl Streep, pentru prima data pe coperta revistei Vogue
La 62 de ani, actrita americana Meryl Streep a acceptat sa pozeze pentru prima data pe coperta revistei „Vogue", pentru numarul din luna ianuarie 2012.

Meryl Streep a acceptat sa pozeze pentru prima data pe coperta revistei Vogue si a glumit, intr-un interviu, declarand ca este „cea mai batrana persoana” din lume care a facut acest lucru.

Desi este considerata una dintre cele mai bune actrite din lume, Meryl Streep a crezut in urma cu 20 de ani ca actoria reprezinta un capitol incheiat din viata ei profesionala, dupa ce a primit trei roluri de vrajitoare.

Dupa acele oferte, ea a crezut ca femeile din grupa ei de varsta sunt considerate la Hollywood „oarecum grotesti la un anumit nivel” si i-a spus sotului ei ca „totul s-a sfarsit”.

Meryl Streep, in rolul lui Margaret Thatcher

Meryl Streep poate fi vazuta in aceasta iarna pe marile ecrane in rolul fostului premier britanic Margaret Thatcher, in „The Iron Lady”.

Numarul din luna ianuarie al revistei „Vogue” va putea fi gasit la standurile de presa incepand din 20 decembrie.

Streep (62 de ani) a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile din „Kramer contra Kramer” (1979) si „Alegerea Sophiei” (1982).