Mesaje de Crăciun și de Anul Nou. Cele mai frumoase urări de sărbători

De: Carmen Ulian / 17.12.2014, 09:00
Mesajele de Crăciun și de Anul Nou sunt potrivite pentru a ura cele mai frumoase gânduri de sărbători celor dragi.

Crăciunul este acea perioadă a anului când celebrăm credința, familia, dar și tradiția oferirii darurilor și mesajelor de bine. Fiecare dintre noi avem persoane apropiate cărora dorim să le transmitem cele mai frumoase gânduri, nu numai de Crăciun, ci și de Anul Nou.

Poți alege unul dintre mesajele următoare sau poți personaliza urarea după preferințe.

1. Crăciunul aduce împreună familia și prietenii la un loc. Ne ajută să apreciem dragostea din viața noastră. Fie ca sărbătoarea Crăciunului să-ți umple inima și casa de binecuvântare.

2. Fie ca aceste sărbători să-ți împlinească dorințele și visele și să îți aducă multă fericire.

3. În această perioadă ar trebui să ne bucurăm și de lucrurile mărunte. Noul An să-ți împlinească visele și să te agațe norocul.

4. Crăciunul este perioada când reîntâlnești copilul din tine. Bucură-te de darurile primite și de gândurile frumoase ale celor dragi.

5. Noaptea de Crăciun să alunge grijile și problemele. Inima să fie plină de fericire și căldura celor din jur.

craciun

6. Emoția Crăciunului să vă lumineze sufletele. Pace și liniște în inimile celor dragi.

7. L-am visat pe Moș azi noapte, venea tare de departe, cu un sac mare în spate, să aducă sănătate, deci așteaptă-l ca el vine, dar acum este la mine!

8. Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, liniște lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!

9. Să vină Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea și speranța de care ai nevoie! Crăciun fericit!

10. Se zvonește că pe seară, cineva o să apară, pe furiș pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moș Crăciun să-ți vestească un an bun!

11. Moșul vine cam tiptil, niciodata nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie!

12. E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară… prin zăpadă Moșul zboară ? …Ni se trage de la vin…!

13. Dacă un picior de-al tău ar fi Paștele, iar altul Crăciunul, pot să te vizitez între sărbători?

14. Să ai un Crăciun Fericit și să trăiești în sărbătoare, să-ți miroasă a brad în casa și a bani în buzunare!

15. Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată!

16. Crăciun fericit, mult noroc mai departe și un an mai bun, mai bogat și mai frumos decât toți care au fost!

17. Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veșnic și fericit Crăciun. Sărbători frumoase alături de cei dragi!

craciun

18. Cele mai mari daruri pe care le avem de Crăciun sunt o familie fericită și prietenii dragi aproape nouă.

19. Să vă fie casa, casă, Cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, Drumu”n viață cât mai lin, Bogăție câtă vreți, sănătate pentru toți, Iar la anul care vine, Să vă fie și mai bine.

20. Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!

21. Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La mulți ani!

22. Fie că sărbătoarea Crăciunului să îți umple sufletul de bucurie,să îți aducă pace și liniște în suflet,iar lumina lui minunată să îți lumineze în continuare pașii în viață.

23. Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeți-ar în cap un sac cu bani și un bilet cu La mulți ani.

24. Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

25. Gândiți-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteți să treceți prin această poartă în noul an și să luați cu voi doar lucrurile și gândurile bune. La Multți Ani!

26. La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriți și sus paharul! La Mulți Ani!

27. La mulți ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

28. Noul An să te găsească cu gânduri bune și prieteni dragi și să îți rezerve cele mai mai înalte realizări.

29. Fie ca iubirea, înțelepciunea, încrederea și generozitatea să vă călăuzească pașii în noul an! La mulți ani!

30. Dragii mei părinți voioși, eu vreau să fiți bucuroși, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă și belșug ca să v-ajungă!

31. Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierți mult mai ușor, să muncești cu mai mult spor! La mulți ani!

craciun

32. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorințele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

33. Aho, Aho de anul nou! Sănătate și iubire de la mine pentru tine, și la anul care vine să îți meargă numai bine. La Mulți Ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace și multe împliniri!

34. Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinescă și drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire și belșug. La mulți ani!

35. E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, în jos cu înțelegere și în sus cu recunoștință! Speranța să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii și împliniri. La mulți ani!

36. Spune anului ce vine, să-ți aducă numai bine, și mai spune-i să-ți dea, tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate și mulți bani… La Anu” și La Mulți Ani!

37. Fără fițe, fără poante, La mulți ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

38. În zorii noului an, aștept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că știu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!

39. E timpul să începem un alt an și e timpul să îmi pun dorințe pentru tine… ca fiecare zi ce urmează să îți rezerve o bucurie specială! La multi ani!

40. Viața e o luptă pe care o purtam zi de zi. Mai și pierzi, mai și câștigi, dar daca nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacții! La Mulți Ani!