Mesaje de Paști – cele mai frumoase urări de Paști pentru cei dragi

Apropo.ro / 30.04.2013, 16:00
Nu de puține ori ai stat în fața telefonului pentru a găsi cele mai potrivite cuvinte pentru un mesaj deosebit către cei dragi. Nu ezita să te inspiri și de aici...

Este un lucru obișnuit ca de Paști să trimiți mesaje către cei dragi, cu urări de bine, alături de Paște Fericit sau Hristos a Înviat!. Cu siguranță că uneori simți nevoia să le transmiți celor apropiați mesaje spontane, pline de umor și voie bună, alteori ceva mai serioase cu temă religioasă, poate și în funcție de vârstă sau relația cu respectivele persoane.

Trimite celor dragi și o felicitare de Paști

Te poți inspira din mesaje ce urmează în cazul în care te afli într-un moment de minimă inspirație sau cauți altceva…. mai la modă.

Iepurașul mustăcios, și-a luat ciorapii pe dos, și mi-a zis în două șoapte, să-ți dau un mesaj de Paște.

De Paști să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

Umbla veste-n tot orașul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paști bun și Luminat!

Iepurași … 8 se spionează … 5 sunt la somnic și frumos visează … 2 mai albiori … dau cadou de sărbători … iar ultimul a citit … UN NOU PAȘTE FERICIT!

Felicitari si mesaje de Pasti

Un mesaj, o felicitare personalizată… de Paști

Mai bine dau mesaje de Paște decât să fac minute adiționale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiționale.

Un iepuraș tare drăgălaș/ A ieșit în cale cu viteză mare/ Și-ți urează neîncetat/ Să ai Paște minunat/ Și Hristos a Înviat !

Simte-te bine de Paște și înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

Poate o să ți se pară complet lipsit de originalitate, dar știi că vorbele simple sunt și cele mai frumoase. Așa că Hristos a înviat!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a înviat!

Alege de aici poza favorită, adaugă-i un mesaj și trimite-o prietenilor tăi de pe Facebook, de Paști!

Sper ca Paștele să-ți întărească încrederea și speranța! Hristos a înviat!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ți aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranță. Clipe de neuitat alături de cei dragi și numai realizări!

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îți umple sufletul de speranță, liniște, bucurie și iubire!

Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Și trei cuvinte: Hristos a Înviat!

Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mielușel, colorată ca un ou de Paște și luminoasă ca Ziua Învierii…Hristos a Înviat!

Fie ca îngerii să te protejeze, tristețea să te uite, bunătatea să te înconjoare și Dumnezeu să te binecuvânteze. Paște Fericit!

Felicitari si mesaje de Paști pentru cei mici

Trimite un gând bun și celor mici, de Sărbătoarea Învierii

Paște, mielul fericit, oul șade înroșit, de rușine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc și spor la toate!

Umbla veste-n tot orașul cum că vine iepurașul, Să v-aducă pe-nserat, Paște bun și Luminat!

Iepurasul mustăcios e de Paște norocos, nu-ți lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroșit, cozonacul, mielul fript și un Paște Fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă multă caldură în suflet, liniște și multe bucurii alături de familie și de cei dragi! Paște Fericit!

Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză in buget/ Așa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat!

Un iepuras cu botic alb/ A venit la voi în prag /Să vă aducă un ou roșu /Care să vă umple coșul /Ciocniți? / HRISTOS A ÎNVIAT!