Mesaje terestre și extraterestre

Apropo.ro / 03.04.2006, 12:10
Mesaje terestre și extraterestre
HASTA LA VISTA, BABY! Implanturilor cu silicoane Avem o veste trista pentru femeile care și-au cosmetizat sânii: potrivit responsabililor NASA, acestea sunt trecute pe lista neagra a turiștilor spațiali. Asta pentru ca implanturile de silicon pot deveni adevarate

HASTA LA VISTA, BABY!
Implanturilor cu silicoane

Avem o veste trista pentru femeile care și-au cosmetizat sânii: potrivit responsabililor NASA, acestea sunt trecute pe lista neagra a turiștilor spațiali. Asta pentru ca implanturile de silicon pot deveni adevarate bombe la constactul cu straturile superioare ale atmosferei. Româncele ar trebui sa stea însa liniștite: Laura Andreșan, pentru ca sânii ei au bubuit deja, iar restul pentru ca nu le ajung zece vieți sa plateasca un bilet spre Luna.

TALK TO THE HAND
Desenului de la Tutana

Eveniment paranormal descoperit undeva la 20 de km de Curtea de Argeș: pe zidul Mânastirii Tutana, care dateaza din secolulu al XVI-lea, este desenat un astronaut și o nava cosmica. Cel puțin, asta e parerea preoților de aici. Ne-am uitat și noi, cam chiorâș, ce-i drept, și ne-am minunat. Bine ca n-au desenat extratereștrii și tot felul de alte prostii. E totuși o biserica!

I’LL BE BACK
Previziuni sumbre

Nici n-a venit bine primavara, ca deja ne confruntam cu primele inundații. Casele construite anul trecut risca sa se prabușeasca iar. Ca și când asta n-ar fi de ajuns, specialiștii Institutului Național pentru Fizica Pamântului, în frunte cu Gheorghe Marmureanu, ne avertizeaza ca în curând în România vor avea loc tornade și cutremure de mare magnitudine, care vor produce chiar și valuri tsunami. Sa ne construim de pe acum o arca?

Afla care e întreaga colecție de perle televizate numai din

Tags: