Mesajele vedetelor, după incendiul de la Club Colectiv

De: Nicoleta Nicolae / 31.10.2015, 12:05
Mesajele vedetelor, după incendiul de la Club Colectiv
Persoanele publice din România au fost şi ele afectate de tragedia care a avut loc în clubul bucureştean Colectiv, acolo unde 27 de oameni şi-au pierdut viaţa şi peste 150 au fost răniţi.


Vedetele au fost şi el impresionate de tragedia bucureşteană. „Sunt cutremurata de tragedia din clubul Colectiv!!! Îmi doresc din toata inima să îşi revină cei răniti, să reusească să treacă peste acest moment groaznic, să se facă bine! Dumnezeu să îi odihneasca pe cei morti! Condoleante familiilor!”, a scris Andreea Raicu.

Geanina Ilieş, prezentatoarea Antena 1, a notat: „Dumnezeu să-i ierte pe cei care si-au pierdut viata in incediu. Pentru a veni în sprijinul victimelor, cei care vor să doneze sânge o pot face la Centrul de transfuzie din capitala si la Spitalul Universitar”.

„Ce s-a întâmplat nu e o intamplare! Era o asteptare!”, a scris şi Dan Negru pe contul său de Facebook. Lucian Mîndruţă a completat: „Îngrozitor!”.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanţul provizoriu este unul îngrozitor: 27 persoane decedate şi alte 184 au suferit arsuri grave. Răniţii au fost transportaţi la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanţe şi echipaje SMURD şi toate autospecialele ISU Bucureşti-Ilfov au acordat ajutor la faţa locului.