Mesajul chitaristului Steve Vai pentru fanii din România (Video)

De: Gabriela Voicu / 24.05.2013, 17:30
Mesajul chitaristului Steve Vai pentru fanii din România (Video)
Înainte de concertul pe care îl va susține în România pe 25 iunie, la Arenele Romane, celebrul chitarist Steve Vai a adresat câteva cuvinte fanilor români sub forma unei înregistrări video.

Turneul Steve Vai & Evolution Tempo Orchestra va debuta pe 6 iunie în Moscova și se va incheia pe 25 iunie în București, în cadrul turneului ECO FEST care va avea loc la Arenele Romane, începând cu orele 20:00. În deschiderea concertului Steve Vai vor performa Cvartetul Hypnotique și trupa Publika.

Ca urmare a apariției reușite alături de orchestra simfonica Evolution Tempo Orchestr, care l-a acompaniat în concertul din 2010 de la Sala Polivalenta, Steve Vai a decis să prelungească colaborarea cu talentații muzicieni români reuniți sub bagheta lui George Natsis.

Repertoriul din concertele de anul a acesta va cuprinde câteva din piesele cântate în 2010, dar și 7 piese noi, din care 3 de pe albumul „Story of Light”. Va fi un repertoriu mai dificil și variat care îl va ține pe Steve alături de orchestră minimum 90 de minute.

Mesajul lui Steve Vai pentru fanii români

Cu ocazia revenirii în România, Steve Vai susține pe 24 iunie și un masterclass, de la orele 17:00, în clubul Tribute din București. Acest masterclass va fi o experiență unică care va dura 3 ore, în care Vai va preda tehnici de chitară, va cânta, va răspunde la întrebări și va alege câțiva chitariști dintre cei prezenți pentru un scurt jam session.

Pe langa toate acestea, unul dintre cei prezenți la masterclass va fi ales prin tragere la sorți și va câștiga o chitară Ibanez cu autograful lui Vai. Taxa de participare este 400 lei și include, pe lângă dreptul de a participa la masterclass, o invitație la concertul susținut de Steve alături de Evolution Tempo Orchestra la Arenele Romane. Pentru cei care nu doresc să participe la concert, taxa de participare la masterclass este 300 lei. Înscrierea pentru participarea la masterclass se face nominal, prin e-mail la adresa [email protected].

Mai sus puteți vedea mesajul video al lui Steve Vai pentru publicul din România.