Mesajul din sticlă al unui bărbat, găsit și returnat după 35 de ani

De: Gabriela Voicu / 20.07.2012, 14:00
Mesajul din sticlă al unui bărbat, găsit și returnat după 35 de ani
Un bărbat din Vermont, SUA, a fost contactat de persoana care i-a găsit mesajul din sticla aruncată într-un râu, în urmă cu 35 de ani.

Un bărbat din Vermont, SUA, care a scris un mesaj și l-a introdus într-o sticlă pe care a aruncat-o în apă, și-a găsit biletul după 35 de ani.

Sean Keown, din Rochester, spune că în 1977 a scris alături de un prieten mai multe bilete pe care le-au pus într-o sticlă și au aruncat-o în White River.

De curând, americanul a primit o scrisoare de la tânărul Justin Shepard, în vârstă de 14 ani, care găsise sticla în Bellows Falls, la circa 120 de kilometri distanță.

Mesaj în sticlă (Foto: Hepta)

Sheperd l-a identificat pe Keown, pentru că acesta își scrisese numele și numărul de telefon pe un bilet. Între timp, însă, bărbatul și-a schimbat numărul, iar adolescentul l-a găsit folosind Google.

Deși în perioada în care a trimis mesajul în sticlă Sean Keown a promis o recompensă celui care îl va găsi, constând fie într-un baton de ciocolată, fie într-o băutură răcoritoare, el a declarat acum că are de gând să îl recompenseze cu bani pe puștiul de 14 ani.