Mesajul lui Ștefan Stan către Andreea Mantea: „Te aștept acasă”

Apropo.ro / 08.02.2013, 13:00
Mesajul lui Ștefan Stan către Andreea Mantea:
Deși s-a spus că s-au despărțit, Ștefan Stan o vrea pe Andreea Mantea înapoi.

Ștefan Stan se arată supărat de mediatizarea relației cu Andreea Mantea. Se pare că ruptura în relație s-a produs cu puțin timp înainte ca Andreea să se interneze în spital.

Click aici pentru prognoza meteo pe 15 zile

A urmat apoi episodul cu lacrimi din partea Andreei la tv, în care declara cum a aflat din presă că nu mai are iubit.

În toată această nebunie mondenă, Ștefan Stan spune clar și răspicat că ăși dorește să facă declarații doar în ce privește cariera lui muzicală, viața intimă îi aparține și cere discreție.

Nu e felul meu să-mi expun viața la televizor. E ultima dată cand mai apar cu acest subiect„, spune Stan. „O iubesc foarte tare!„, mai spune artistul despre Mantea.

Andreea a citit articolul și mi-am dat seama că am făcut o greșeală. Am vorbit prostii… Îmi asum responsabilitatea pentru acele declarații, dar parcă nu mai eram eu… M-a sunat, am vorbit la telefon și i-am sus că am nevoie de o pauză, nu-mi dau seama„, a povestit Ștefan Stan.

Dragă Andreea, aceasta relație dintre noi va dura cât o vrea Dumnezeu. Nu sunt nici eu în măsură și nici tu să oprim sentimente frumoase care sunt între noi. Vreau să avem o relație Ștefan Stan – Andreea Mantea și atât. Nu avem nevoie de televizor, ci de oameni simpli, de prieteni. Avem nevoie de doamna Cati de la cafea. Îmi pare rău că mă vezi plângând ca un pisic, dar vreau să avem momentele noastre. Andreea, te aștept acasă!” sună mesajul lui Ștefan Stan pentru Andreea Mantea.