Mesajul lui Traian Băsescu pentru români: „Fie ca anul 2013 să…”

De: Mia Nicolescu / 31.12.2012, 12:30
Mesajul lui Traian Băsescu pentru români:
Președintele Traian Băsescu a transmis românilor un mesaj oficial de anul nou.

Președintele Traian Băsescu urează, în mesajul oficial transmis de ANUL NOU, ca „2013 să fie unul al liniștii și al solidarității între români”.

„Dragi români, cu prilejul Noului An pe care îl întâmpinăm în această noapte, vă adresez gândurile mele cele mai bune, însoțite de calde urări de sănătate, prosperitate și bucurie alături de cei dragi. Fie ca anul 2013 să fie unul al liniștii și al solidarității între români!”, afirmă șeful statului în mesajul său transmis de Administrația Prezidențială.

Întrebat unde va petrece Revelionul, Traian Băsescu a spus că la Hotelul Clermont din stațiunea Covasna: „Și dacă nu v-aș spune, tot ați afla. La Clermont o să fac Revelionul, vor veni și fetele mâine (luni – n.r.)”.

Traian Băsescu

„Mă simt bine, aer curat, frumos, și parcă e în iernile de prin Bucovina, se lipesc nările de frig, ceea ce e plăcut”, a declarat Președintele României.

Traian Băsescu a recunoscut că nu a invitat pe nimeni din PDL și că va petrece doar în familie, urmând să se întoarcă acasă pe 2 ianuarie.