Mesajul secret pe care Liviu îl scrie pe o hârtie va scoate la iveală detalii surprinzătoare din relaţia lui cu Bianca

De: Alexandra Necsoiu / 04.07.2017, 12:46
Mesajul secret pe care Liviu îl scrie pe o hârtie va scoate la iveală detalii surprinzătoare din relaţia lui cu Bianca
În cel de-al zecelea episod al emisiunii „Insula iubirii”, difuzat luni, 3 iulie, de la ora 20:30 la Antena 1, ceremoniile focului de pe ambele insule au scos la iveală mai multe informaţii care au dus la decizii şi schimbări semnificative între concurenţi.

La ceremonia focului creată special pentru a mijloci întâlnirea între Ben şi Andy, concurentul i-a dezvaluit acestuia mai multe detalii despre fosta lui relaţie cu Diana, spunându-i de planul acesteia de a înşela ispitele şi avertizându-l pe Andy despre alţi bărbaţi pe care el îi numeşte „periculoşi” şi care fac parte din viaţa ei. Aşa se conturează decizia ca Andy să părăsească insula fetelor pentru a vedea cum va reacţiona Diana la plecarea lui, urmând ca Ben să urmărească apoi materialul rezultat din decizia lui.

Diana este din ce în ce mai îndrăgostită de Andy, făcând planuri să se mute cu el când se întorc în ţară. Însă ea a primit, tot într-o ceremonie a focului, vestea că fostul şi actualul ei iubit s-au întâlnit şi că Andy vrea să ia o pauză pentru a se gândi la relaţia lor. Diana a povestit că ideea de a-şi bate joc de ispite i-a aparţinut lui Ben şi nicidecum ei. La ea ajunge şi informaţia că fostul iubit vrea să se însoare cu Nicoleta, ispita, veste care nu a supărat-o, spunând că ea se bucură pentru el.

Ceremonia focului pe insula fetelor le-a vizat pe Nicoleta si pe Alexandra. Dacă prima concurentă nu a văzut nimic să o îngrijoreze, din contră s-a bucurat să îl vadă pe Cătălin, pentru Alexandra imaginile cu Aurel şi mai precis gelozia manifestată de acesta pentru Maria sau reacţiile la tachinările ei i-au arătat concurentei că el nu s-a schimbat, după cum spune chiar ea. Ea a ascultat mărturisirea lui Aurel făcută tot Mariei în care îi spunea că multe dintre fetele cu care a stat aveau bani, acesta fiind şi motivul relaţiilor cu ele. La final, Alexandra a spus totuşi că se aşteapta să vadă mai mult, mai ales după sărutul între el şi ispită.

După ce şi-a arătat dispreţul pentru toate fetele ispite, spunând că nu vrea să dea motive de interpretare pe insula cealaltă şi interzicându-le să intre în camera lui, Liviu şi-a arătat apoi nemulţumirea pentru faptul că fetele l-au refuzat şi nu au vrut să meargă cu el la date. Pornind de aici, la interviul cu reporterul emisiunii, Liviu şi-a reluat plângerile la adresa emisiunii legate de mâncare, de program, nemaiavând totuşi argumente atunci când lucrurile îi erau puse şi din altă perspectivă, inclusiv aceea că dintre toate aspectele pe care a venit să le trăiască în acest test, el spune că e deranjat de detalii organizatorice, care par mai importante pentru el decât că iubita lui Bianca se apropie de Sorin. El s-a arătat nemulţumit şi de vizita la templu şi maimuţe, făcând comparaţia cu parcul din Germania unde lui i s-a părut mult mai frumos. Mai mult, folosindu-se de Nicoleta, ispita, ia o decizie şocantă. Pentru ca discuţia dintre ei să nu fie înregistrată de camere sau microfoane, el i-a scris acesteia un text pe o hârtie pe care apoi a aruncat-o, un mesaj care va tulbura şi mai mult apele şi care va aduce consecinţe grave pe ambele insule.

Ziua lui Robert a fost sărbătorită pe insula fetelor cu tort şi cu o petrecere animată, la care Nicoleta s-a distrat cel mai mult, alături de colegii de insulă. Ea s-a integrat şi s-a simţit foarte bine alături de Marco, cu care a mers la echitaţie, pe plajă. Concurenta i-a făcut o mărturisire lui Robert, spunându-i „eu am încredere în Cătă (partenerul ei) şi ştiu că va fi bine” adăugând că este neclintită în credinţa ei, mai ales că ei se cunosc de foarte mult timp. La fel a spus şi Cătălin, pe cealaltă insulă, unde şi el, la rândul lui, s-a simţit foarte bine împreună cu ispitele şi cu băieţii.

Sorin şi Bianca şi-au petrecut mai mult timp împreună şi au preferat intimitatea plajei, seara, pentru a sta de vorbă. Momentele lor de linişte au fost curmate de Diana, care a venit cu vestea nunţii lui Ben, eveniment la care Liviu şi Bianca, ispita, vor fi naşi. Ce va spune concurenta şi cum se vor schimba lucrurile pe cele doua insule, telespectatorii Antena 1 vor vedea săptămâna viitoare, pe 10 iulie, de la 20:30.