Mesajul transmis de Johnny Depp după vizita în România

De: Cătălina Matei / 09.06.2016, 11:09
Mesajul transmis de Johnny Depp după vizita în România
Actorul şi cântăreţul Johnny Depp, care a susţinut un concert în Bucureşti, pe 6 iunie, alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires, "s-a simţit în elementul său" în capitală, potrivit unor apropiaţi ai acestuia.

„Johnny a fost extrem de în elementul său”, a declarat o sursă pentru People. „Backing-ul său vocal a fost bun şi a interacţionat cu publicul mult. Părea să se simtă minunat”.

Depp, în vârstă de 52 de ani, şi-a exprimat mulţumirile pentru fani nu doar prin muzica sa, ci şi cu accesorii, actorul mulţumind de multe ori publicului în engleză şi exprimând că îi iubeşte pe fani. Johnny Depp a părut mulţumit de-a lungul întregului concert, a zâmbit şi a aruncat publicului una din eşarfele sale şi mai multe pene de chitară.

Echipa The Hollywood Vampires l-a surprins pe Depp cu un tort pentru aniversarea sa de pe 9 iunie. Nu doar Alice Cooper şi Joe Perry au fost în preajma vedetei, ci şi regizorul Tim Burton. „Tim Burton s-a aflat de-o parte a scenei şi se vedea cât de mult i-a plăcut reprezentaţia. Era atât de implicat în muzică, dând din cap”, a declarat o sursă pentru People, exprimând că regizorul premiat cu un Glob de Aur a filmat un motaj video al trupei la Castelul Bran. Montajul va fi prezentat în timpul concertelor trupei, între 1 şi 17 iulie. După spectacol, Depp şi membrii trupei au fost zăriţi petrecând la ultimul etaj al hotelului unde erau cazaţi, locul fiind împânzit de gărzi de corp, potrivit gandul.info