Mesajul trupei Napalm Death pentru fanii din România (Video)

De: Gabriela Voicu / 22.07.2013, 15:30
Mesajul trupei Napalm Death pentru fanii din România (Video)
Napalm Death, nume-simbol al scenei grind-death, va oferi un show de excepție, pe 30 august la Rockstadt Extreme Fest, iar până atunci au transmis un mesaj fanilor din România.

Napalm Death, nume-simbol al scenei grind-death, va oferi un show de excepție, pe 30 august la Rockstadt Extreme Fest. În așteptarea reîntâlnirii cu publicul din România, trupa a transmis următorul mesaj:

Napalm Death a cucerit fiecare colț al lumii cu sound-ul brutal și mesajul puternic, de implicare socială, bogat în conotații politice și valori de ordin etic.

După 14 albume și 30 de ani pe scenă, Napalm Death continuă să dețină supremația mondială, în zona grindcore/death metal. Formația britanică nu se mulțumește doar cu statutul de trupa legendară, ridicând încă o dată ștacheta și arătând lumii întregi care sunt elementele necesare pentru a rămâne în top, cu albumul „Utilitarian.” Acesta a fost lansat anul trecut și este continuarea ideatică a materialului „Time Waits For No Slave” (2009).

Rockstadt Extreme Fest va avea loc în perioada 29 – 31 august la Râșnov, iar perimetrul festivalului va fi situat lângă baza olimpică de sărituri și biatlon (Str Ion Luca Caragiale).

Rockstadt Extreme Fest 2013

Line-up Rockstadt Extreme Fest:

Joi 29 august:

TROOPER (România)

GOTHIC (România)

ABIGAIL (România)

ROADKILLSODA (România)

DAYS OF CONFUSION (România)

GOODBYE TO GRAVITY (România)

NEGATIVE CORE PROJECT (România)

Vineri 30 august:

GOJIRA (Franța)

NAPALM DEATH (Marea Britanie)

DECAPITATED (Polonia)

LAST HOPE (Bulgaria)

CARACH ANGREN (Olanda)

BUCOVINA (România)

CODE RED (România)

FALSE REALITY (România)

Sâmbătă 31 august:

PRIMORDIAL (Irlanda)

SEPTICFLESH (Grecia)

TEXTURES (Olanda)

KROW (Brazilia)

INDIAN FALL (România)

SPIRITUAL RAVISHMENT (România)

ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova)

DELIVER THE GOD (România)

Spațiul de campare va fi disponibil pentru toți deținătorii de bilet. Accesul în camping este permis în baza unui voucher de campare, care se obține gratuit, prin completarea formularului disponibil pe site-ul oficial al festivalului: www.rockstadtextremefest.ro.

Pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile bilete și abonamente, după cum urmează:

Categoria VIP Backstage (acces în culise, întâlnire și poză cu artiștii preferați, autografe, abonament pentru ediția din 2014 a festivalului) – 150 lei

Acces general

Până pe 17 august

Abonamente – 70 lei

Bilete per zi – 50 lei

Perioada 18.08. – 30.08.2013 și la locul festivalului

Abonamente – 100 lei

Bilete per zi – 65 lei

Toate categoriile de biletele pentru Rockstadt Extreme Fest se găsesc în rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald”s), Librăriile Adevarul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe: Biletoo.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, Eventim.ro, IaBilet.ro și Metalhead.ro/bilete.

Copiii cu vârste sub 6 ani nu plătesc bilet de intrare.