Messi a primit al treilea Balon de Aur

Apropo.ro / 10.01.2012, 12:15
Messi a primit al treilea Balon de Aur
Internationalul argentinian Lionel Messi a primit pentru a treia oara consecutiv Balonul de Aur. El declara ca vrea sa imparta trofeul cu coechipierul sau de la FC Barcelona, Xavi.

Internationalul argentinian Lionel Messi a declarat, luni, dupa ce a primit pentru a treia oara consecutiv Balonul de Aur, ca pentru el este o mare onoare si o mare placere sa fie apreciat astfel, adaugand ca vrea sa imparta trofeul cu coechipierul sau de la FC Barcelona, Xavi.

„Este cu adevarat o mare onoare. E o mare placere, am castigat pentru a treia oara si le multumesc tuturor celor care m-au votat, colegilor mei de la FC Barcelona si de la nationala Argentinei, antrenorilor mei. Vreau sa impart acest titlu cu colegul meu Xavi. Si el il merita. Sper ca voi castiga toate titlurile posibile cu FC Barcelona si cu nationala Argentinei”, a spus jucatorul in varsta de 24 de ani.

Messi s-a impus in fata lui Cristiano Ronaldo si a colegului sau de la gruparea catalana, Xavi, cu 47,88 la suta din voturile pentru Balonul de Aur FIFA 2011.

Cristiano Ronaldo a obtinut 21,60 la suta din voturi, iar Xavi 9,23 la suta din voturi.

Citeste mai multe detalii despre premierea lui Lionel Messi, pe Prosport.ro