METAL ARENA se deschide la CITY FM

Apropo.ro / 16.02.2006, 10:07
METAL ARENA se deschide la CITY FM
CITY FM si Metalfan iti propun "METAL ARENA", o emisiune cu greutate, in care sloganul "LA ROCK COMANDA" e mai actual decat oricand. In fiecare seara de joi, de la ora 23:00, vor urma 60 de minute de vorbe si muzici grele. "METAL ARENA" este prezentata la CITY FM de redactorii

CITY FM si Metalfan iti propun „METAL ARENA”, o emisiune cu greutate, in care sloganul „LA ROCK COMANDA” e mai actual decat oricand.

In fiecare seara de joi, de la ora 23:00, vor urma 60 de minute de vorbe si muzici grele.

„METAL ARENA” este prezentata la CITY FM de redactorii METALFAN, fiind prima ocazie de a asculta la radio ceea ce se intampla in aria metalului: albume noi, concerte si evenimente romanesti sau internationale si o multime de piese tari.

Inca de la prima emisiune, Adi Rugina (aka „Cynyc”) si Radu Dumitru (aka „Sake”) iti vor aduce informatii despre concertul „Lake Of Tears” si „Celelalte Cuvinte” de la Bucuresti, iti vor spune, printre altele, despre ultimele albume „Amorphis”, „Green Carnation” sau „In Flames”, despre turneele „Magica” si „Avatar” in strainantate si iti vor oferi multa muzica: „Bullet For My Valentine”, „Rammstein”, „Amorphis”, „Arcturus”, „Magica” sau „Lake Of Tears”.

Stai pe CITY FM si intra pe www.metalfan.ro pentru a descoperi lumea metalului.

Tags: