Metamorfoza notebook-desktop

Apropo.ro / 18.12.2006, 15:36
Metamorfoza notebook-desktop
Cand stai pe Internet cu notebook-ul in brate legat la hotspot-ul din restaurant sau aeroport e ok, dar cand te intorci cu el la birou sau acasa, ravnesti la tastatura mult mai comoda a PC-ului desktop. Ca sa ramai cool, Logitech a creat Alto, un suport


Cand stai pe Internet cu notebook-ul in brate legat la hotspot-ul din restaurant sau aeroport e ok, dar cand te intorci cu el la birou sau acasa, ravnesti la tastatura mult mai comoda a PC-ului desktop.

Ca sa ramai cool, Logitech a creat Alto, un suport pentru notebook care vine cu tastatura mare, comoda si conectabila la USB. Cand asezi laptopul pe suport, ecranul va fi pozitionat mult mai comod pentru ochi, la nivelul capului. Alto are si trei porturi USB aditionale pentru periferice, de pilda pentru un maus care sa completeze senzatia ca te afli in fata unui PC desktop.

De altfel, acesta e absolut necesar, avand in vedere ca touchpad-ul laptopului devine greu de operat in noua pozitie. In ianuarie va fi prezent in magazinele europene si sunt sanse mari sa-l vedem si in Romania.

100 euro (estimativ); www.logitech.com