Metoda egipteană de slăbit – fără dietă și exerciții fizice

Apropo.ro / 26.04.2013, 17:00
Britanica Penny Mallory s-a inspirat din antichitate pentru a găsi o metodă inedită de slăbit.

Aproape toate femeile își pun problema kilogramelor în plus. Mai nou, și bărbații tind să fie din ce în ce mai atenți la silueta lor.

Penny Mallory, prima femeie care a participat la raliuri, nu a inventat vreo dietă sau vreo metodă prin care să ții în frâu poftele culinare, dar și să slăbești. Ea a căutat informații din antichitate, mai exact la egipteni, pentru a vedea cum anume își mențineau femeile kilogramele sub control.

Penny Mallory

Penny Mallory

Penny a devenit interesată de sănătate și pierderea în greutate după ce a încheiat capitolul raliuri din viața ei.

Mallory ne prezintă metoda cordonului ce menține silueta suplă. Femeile egiptene, precum și cele din India sau America, obișnuiau să poarte un cordon strâns în jurul taliei ce are menirea de a te atenționa dacă ai mâncat peste măsură.

Banda Mallory

Astfel, Penny a scos la vânzare un cordon ce poartă numele de „Mallory Band„, ce poate fi purtat cât timp dorește posesoarea. Prețul acestuia este de 60 de dolari. Nu irită pielea, nu o zgârie, nu reține apa și nici nu este degradat de aceasta, putând fi purtat și la dus, el fiind impermeabil.

Nu am inventat nimic nou, ci doar am adus la zi un produs, o metodă, care exista de sute de ani. Un simplu obiect ce te menține conștientă mereu asupra siluetei tale. Uneori, cele mai simple produse sunt cele mai bune„, spune Penny.