Metroul circula mai des, din cauza conditiilor meteo

De: Marian Andrei / 25.01.2012, 15:05
Metroul circula mai des, din cauza conditiilor meteo
Din cauza conditiilor meteorologice, care au afectat traficul suprateran, Metrorex a suplimentat numarul de garnituri de metrou.

Potrivit Metrorex, pe traseul Crangasi – Gara de Nord 1 – Piata Victoriei 2 – Dristor 2 a fost introdus un tren suplimentar care va circula atat azi, cat si in zilele urmatoare, pentru a putea prelua un numar mai mare de calatori.

De asemenea, in conditiile unor fluxuri mari de calatori vor fi introduse in circulatie trenuri suplimentare din parcul de rezerva, arata Metrorex. Pe linia 1 Republica – Gara de Nord 1 – Dristor 2, linia 3 Anghel Saligny – Eroilor – Preciziei si linia 4 Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu trenurile vor circula la intervale de trei minute, pe tot parcursul zilei, iar pe linia 2 Berceni – Pipera garniturile de metrou vor ajunge in statii la intervale de 3 – 6 minute.

Mijloacele de transport in comun circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, viteza de circulatie fiind redusa, astfel ca timpii de asteptare in statiile RATB sunt mai mari.