MEZZOFORTE, la Bucuresti

Apropo.ro / 06.03.2006, 16:07
MEZZOFORTE, la Bucuresti
Fundatia Phoenix continua seria evenimentelor culturale de elita deschise, in acelasi timp, celui mai larg public. Dupa succesul extraordinar al percutionistilor japonezi de la Yamato, unul dintre cele mai valoroase grupuri din istoria jazz-rock-ului poposeste la Bucuresti la

Fundatia Phoenix continua seria evenimentelor culturale de elita deschise, in acelasi timp, celui mai larg public. Dupa succesul extraordinar al percutionistilor japonezi de la Yamato, unul dintre cele mai valoroase grupuri din istoria jazz-rock-ului poposeste la Bucuresti la inceputul lunii aprilie. Este vorba despre islandezii reuniti sub numele de MEZZOFORTE, niste muzicieni exceptionali care sunt idolii mai multor generatii de instrumentisti de la noi si de aiurea.

Trupa are un loc special in Islanda. Inainte de orice, ei sunt primii muzicieni din aceasta tara care au atras atentia intregii lumi muzicale asupra insulei din nordul Europei. Ei au arata tuturor ca acolo se poate gasi o muzica speciala, cantata de artisti exceptionali, plini de bucurie si energie pozitiva. MEZZOFORTE au deschis drumul triumfal pentru multi alti artisti din Islanda si tarile scandinave in muzica internationala.

O demonstratie de imbinare superioara a virtuozitatii cu feeling-ul, intr-un spectacol care merita sa fie vazut de toti cei care stiu sa aprecieze adevaratele valori muzicale.

MEZZOFORTE vor evolua duminica, 2 aprilie, incepand cu ora 20.00, la Sala Radio (str.Nuferilor, 72-74).

Biletele costa intre 50 si 150 lei si pot fi procurate de la Sala Radio, Sala Palatului, Teatrul National, Magazinul Muzica si Librariile Carturesti. Rezervari la tel.021.312.13.11 sau www.phoenix.ro.

Fundatia Phoenix