Mi-aș dori sa jucam finala Cupei UEFA cu Dinamo

Apropo.ro / 25.11.2006, 12:27
Mi-aș dori sa jucam finala Cupei UEFA cu Dinamo
Finanțatorul Gigi Becali a declarat, vineri, ca și-ar dori ca Steaua sa joace finala Cupei UEFA împotriva formației Dinamo București și nu dorește sa întâlneasca o echipa din România pâna în ultima faza a competiției. "Nu vreau sa ne batem români cu români.

Finanțatorul Gigi Becali a declarat, vineri, ca și-ar dori ca Steaua sa joace finala Cupei UEFA împotriva formației Dinamo București și nu dorește sa întâlneasca o echipa din România pâna în ultima faza a competiției.

„Nu vreau sa ne batem români cu români. Vreau sa învinga și Steaua, și Dinamo, sa facem furori în Europa. Nu ar fi o mândrie pentru mine sa ne eliminam între noi. În finala mi-aș dori sa jucam cu Dinamo”, a spus Becali.
Becali considera ca Steaua nu putea face mai mult în grupa E a Ligii Campionilor. „În privința parcursului european sunt foarte mulțumit. Poate puțin mai mult, dar nu mai mult decât primavara europeana în Cupa UEFA. Era greu sa lași acasa pe Lyon și Real. Suntem deja calificați și mai avem un meci de distracție la Lyon. Obiectivul nostru este sa câștigam la Lyon. E vorba și de 600.000 de euro, nu ne jucam așa cu banii. Rivalele noastre, Dinamo și Rapid, mai au puțina mamaliga de mâncat. Nu ma intereseaza daca se califica sau nu”, a afirmat Becali.
Gigi Becali nu crede ca directorul executiv al dinamoviștilor, Cristi Borcea, a ținut cu Steaua în meciul cu Dinamo Kiev. „A ținut pe naiba. Minte. O sa țina Borcea cu Steaua când o sa țin eu cu Dinamo. Eu nu sunt așa fanatic ca el și tot nu țin cu Dinamo”, a precizat Becali.

Finanțatorul FC Steaua a declarat ca echipa „roș-albastra” mai are nevoie de 2-3 jucatori pentru a juca finala Cupei UEFA. „De ce are nevoie Steaua pentru a juca finala Cupei UEFA? Are nevoie de 2-3 jucatori, are nevoie ca Mirel Radoi sa se refaca total, la fel ca și Ovidiu Petre și Cristocea”, a spus Becali.

Becali a afirmat ca exista posibilitatea desparțirii de portarul portughez Carlos Fernandes în aceasta iarna. „Cu Cernea în poarta de la început poate Steaua ar fi pierdut la diferențe mai mari sau nu se califica în Liga Campionilor. Nu putem uita niciodata intervenția lui Carlos din meciul cu Standard. Cred ca ne vom desparți de Carlos în iarna”, a precizat Becali.

Gigi Becali a declarat ca nu este suparat pe antrenorul echipei Poli Iași, Ionuț Popa, dupa ce acesta a spus ca nu s-a uitat la meciul Steaua – Dinamo Kiev, preferând sa se uite la „circul” de la o emisiune TV. „E problema lui și e normal sa se uite la ce îi place. Popa e spiritual, glumeț și nu pot sa ma supar pe el. Sunt glume, nu rautați”, a afirmat Becali.

Dupa discuția cu jurnaliștii români, Gigi Becali a acordat un interviu unui post de televiziune din Rusia.

Mediafax