Mi-e poftă să fac bine

De: Mioara Tronaru / 19.11.2013, 15:16
Mi-e poftă să fac bine
“Mi-e poftă să fac bine” este un proiect de strângere de fonduri în beneficiul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

McDonald’s România continuă campania naţională “Mi-e poftă să fac bine!”, iniţiată în 2012, prin care susţine îmbunătăţirea serviciilor de diagnostic şi tratament din cadrul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Astfel, în perioada 18-24 noiembrie, compania donează 1 Leu din valoarea fiecărui Big Mac şi McChicken (sandviş sau meniu) pentru achiziţionarea unui compuster tomograf necesar spitalului.

“Mi-e poftă să fac bine!” este campania demarată în 2012, pentru a susţine achiziţionarea unui computer tomograf necesar diagnosticării a peste 3.000 de pacienţi ai Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. “Anul trecut, împreună cu fiecare dintre angajaţii noştri, alături de parteneri, persoane publice şi consumatorii McDonald’s am reuşit să strângem jumătate din suma necesară pentru a duce la bun sfârşit acest proiect. Ne bazăm şi acum pe fiecare dintre prietenii noştri; acest demers este posibil numai cu ajutorul lor”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.