Mia Farrow nu știe sigur dacă fiul ei este al lui Frank Sinatra sau Woody Allen

Apropo.ro / 03.10.2013, 13:00
La 25 de ani de la nașterea fiului ei, Mia Farrow scoate pe gură porbumbelul. Nu mai este sigură cine este tatăl copilului.

Până acum, Mia Farrow a susținut că fiul ei Ronan îl are ca tată biologic pe regizorul american Woody Allen. Zilele trecute, actrița a făcut o declarație halucinantă potrivit căreia Ronan ar putea să fie la fel de bine și fiul lui Frank Sinatra, mai ales că îi seamănă fizic mult.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Anumite surse susțin că totul ar fi fost ținut la secret până acum, pentru a-și proteja copilul de răutățile presei. De ce a spus asta acum… doar ea știe.

woody allen

Woody Allen

Întrebată fiind de cei de la Vanity Fair dacă Frank Sinatra ar putea fi tatăl lui Ronan, Mia a răspuns „Este posibil”. Frank ar fi avut vârsta de 75 de ani când l-a conceput pe Ronan, dacă povestea ar fi adevărată.

ronan farrow

Ronan Farrow

Actrița a fost căsătorită cu Frank Sinatra între anii 1966 – 1968, dar povestea lor de amor a continuat și după separare, chiar și atunci când avea o relație cu Woody Allen. Sinatra a murit în 1998.

Un test ADN nu a fost făcut până acum pentru a se dovedi clar al cui fiu este Ronan. Dacă ar fi adevărat ar putea fi o adevărată surpriză.

frank sinatra

Frank Sinatra

Se pare că Mia nu are prea mult noroc în amor. Woody Allen a părăsit-o pentru a avea o relație cu fiica lui adoptivă, Soon-Yi Previn, care avea la acel moment 20 de ani.