Mic ghid de slăbire după vacanţă. Carmen Brumă te ajută să scapi de kilogramele nedorite – FOTO

De: Cătălina Matei / 02.09.2016, 10:46
Mic ghid de slăbire după vacanţă. Carmen Brumă te ajută să scapi de kilogramele nedorite - FOTO
Cunoscută pentru promovarea sportului şi a unui stil de viaţă sănătos, Carmen Brumă ajută fanii blogului ei printr-un post util: un ghid de slăbire după vacanţă.

De luat aminte!

1.Nu dispera si nu recurge la diete drastice! Medicii nutritionisti sustin ca o slabire sanatoasa si fara riscuri nu trebuie sa depaseasca 4-5 kg pe luna.

2. Incearca sa elimini pentru inceput alimente precum; cascavalul, branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produse de patiserie din faina alba, mezelurile, dulciurile si bauturi precum: alcool, frappe-uri, sucuri carbogazoase.

A fost timp de 7 ani iubita lui Mircea Badea! Cum arată acum

3. Nu manca nimic dupa apusul soarelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare

4. Fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc, sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa. Oricare dintre variante poate functiona cu conditia sa fii perseverent.

5. Evita sa mananci la masa de seara carbohidrati de genul orez, paine, paste, mamaliga. Cina trebuie sa contina o carne slaba cu o garnitura din salata de sezon. Nu elimina nicio categorie de macronutrienti, organismul are nevoie de proteine, carbohidrati si lipide. Conteaza proportia.

Carmen Brumă a renunţat la sutien şi arată beton! N-ai mai văzut-o în aceste ipostaze! – FOTO

6. Mananca fructe la 1-2 ore inainte sau dupa masa, dar pana in ora 15.

7. Incepe ziua cu un pahar mare de apa pe stomacul gol. Organismul dupa somn este deshidratat, iar pentru a slabi corpul are nevoie de apa. Necesarul de apa este 30-35 ml pe kg/corp.

8. La nivel de perceptie, foamea se confunda deseori cu setea, asa ca ar fi util ca atunci cand ti se pare ca iti este foame sa bei un pahar mare cu apa. S-ar putea sa constati ca, de fapt, iti era sete.

9. Citeste etichetele! Fereste-te de alimente care contin sirop de porumb (HFCS) sau monoglutamat de sodiu (E621). Acestea provoaca o dereglare in transmiterea mesajelor catre creier si intarzie aparitia senzatiei de satietate.

10. Nu deveni sclavul formulelor de calcul ale greutatii ideale! Poti sa arati si sa te simti bine la o greutate care nu se incadreaza in tabelele depasite de realitate, provenite de cele mai multe ori de la societatile de asigurari. Oglinda este cel mai bun indicator, iar formula e simpla: iti place sau nu ce vezi in ea! O zi cu spor!