Mica de la „Abracadabra” a murit!

Apropo.ro / 14.03.2013, 16:18
Mica de la
Michaela Niculescu sau Mica de la "Abracadabra", cum o știe toată lumea, a murit azi după amiază la spitalul Fundeni, unde era internată din cauza unei ciroze hepatice, informează știrileprotv.ro.

La începutul anului, Mica a postat pe internet un mesaj tulburător, pe care însă puțini l-au și înțeles:

”Nu m-am căsătorit cu cineva să-mi fie alături la bine și la greu, ci m-am căsătorit cu boala însăși. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar”.

Abracadabra

De altfel, a fost și primul moment în care a recunoscut că are o problemă gravă. În rest, deși Mica ar fi știut de un an că o boală necruțătoare îi macină ficatul, și-a dus povara în tăcere, cu zâmbetul pe buze. Nu s-a plâns nimanui. Nici prietenilor apropiați, nici părinților, devastați de drama prin care trece copila lor.

„Cred că a avut încredere în tinerețea ei, cum au încredere toți tinerii din păcate. Nu e ușor să muncești 12 ore pe zi, de Crăciun, de… Zic: „Tăticule, de ce nu mi-ai spus?’ și ea evita. Si atunci nu am vrut să o cert, nu poți să cerți un om bolnav, nu mai știu ce să mai zic, dacă mă poate ajuta cineva cu ceva. Nu mai reușesc să îmi găsesc cuvintele… Nu mai reușesc să-mi găsesc cuvintele”, a spus Toni Niculescu, tatăl Michaelei.