Mica de la Abracadabra are ciroză în stare avansată

Apropo.ro / 12.03.2013, 10:30
Michaela Niculescu, cunoscută drept Mica de la Abracadabra, suferă de ciroză hepatică în stare avansată.Medicii fac toate eforturile pentru a-i alina suferința.

Michaela Niculescu „Mica”, în vârstă de 31de ani, a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă a ficatului – ciroză, iar de curând, starea ei s-a înrăutățit. Mica a fost internată la Spitalul Fundeni și, după ultimele evaluări, medicii nu îi dau multe șanse de supraviețuire.

Nu m-am căsătorit cu cineva care sa îmi fie alături la bine și la rau, când sunt sănătoasă sau bolnavă, ci cu boala însăși! Până și cavalerul nostru de onoare, sau, mai precis, gazda noastră, a devenit Spitalul Universitara scris ea pe Facebook.

Foștii colegi ai Micăi de la „Abracadabra” sunt șocați. Dana Rogoz și „Magicianul” Marian Râlea parcă au fost loviți de un trăsnet.

Dana, Mica si Andreea

Dana, Mica și Andreea

Aveam planuri foarte mari împreună și nu m-am gândit că unei persoane drăguțe i se poate întâmpla așa ceva. Am rămas șocată de dimineață, dar, când merg la ea la spital, vreau să fiu tare„, a spus Dana Rogoz.

Mi-a spus tatăl ei. Vrem s-o ajutăm, dar nu știu ce să facem„, a spus Marian Râlea pentru AcasăTV.

Ieri, Michaela a fost intubată după ce plămânii i-au cedat. „Pacienta are ciroză în stare avansată și nu se mai pune problema unui transplant. În prezent se află internată la terapie intensivă”, a spus doctorul.

Mica si Diana Dumitrescu

Mica și Diana Dumitrescu

Michaela Niculescu a fost unul dintre copiii de bază din echipa lui „Magi”, de la Abracadabra. Ea a apărut constant în show-ul pentru copii, începând din anul 1991 și a rămas timp de 10 ani în această emisiune.

De când a dispărut din radarul publicului român, Mica a studiat la Oxford și la Viena, iar apoi a ajuns lector universitar. Din pasiune, fosta vedetă de la Abracadabra obișnuia să cânte live într-un pub din București.

trupa Abracadabra

Reunire după 10 ani