Michael Bolton luptă împotriva violenţei asupra femeilor

Apropo.ro / 15.03.2013, 09:00
Michael Bolton luptă împotriva violenţei asupra femeilor
Mult aşteptatul concert Michael Bolton, ce va avea loc în dată de 16 mai2013, la Sala Palatului din Bucureşti, este un prilej de bucurie pentru români, dar mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, pe care artistul le-a cucerit cu piesele sale romantice.

Michael Bolton este un admirator al femeii, tocmai de aceea a tras un semnal de alarmă cu privire la violenţa împotriva femeilor. Astfel că, în data de 8 martie, acesta a făcut un statement video în cadrul căruia promitea să lupte împotriva violenţei domestice, scalviei şi traficului uman.

Michael Bolton

„Un milion de bărbaţi, un milion de promisiuni”, este o campanie care îndeamnă bărbaţii să se angajeze în a lua măsuri concrete pentru a pune capăt violenţei împotriva femeilor. „Astăzi promit să îmi continui munca în apărarea femeilor şi a copiilor care experimentează violenţa domestică, sclavia şi traficul uman. Promit să recrutez şi alţi bărbaţi care să înfrunte bătăuşii, violatori şi asupritorii.”, a declarat Michael Bolton în cadrul unui film postat chiar pe site-ul personal.

De ziua sa, Michael Bolton a lansat un nou CD

În acest început de primăvară, Michael a dorit să aducă fanilor cât mai multe surprize plăcute. Tocmai de aceea, de ziua sa, în data de 26 februarie artistul a celebrat prin lansarea unui nou album intitulat „Ain’t No Mountain High Enough: Tribute to Hitsville, USA”.

Pentru cei care aşteaptă reîntâlnirea cu marele artist de la Sala Palatului, biletele sunt disponibile prin Reţelele: Bilete.ro, Eventim.ro, www.mytickets.ro şi Biletoo.ro, dar şi la casele de bilete de la Sala Palatului.