Michael Bolton soseste vineri la Bucuresti

Apropo.ro / 24.06.2009, 16:30
Michael Bolton soseste vineri la Bucuresti
Michael Bolton va sosi la Bucuresti vineri, concertul sau fiind programat pe 28 iunie, la Sala Palatului, ora 20.00.

Artistul Michael Bolton va sosi la Bucuresti vineri, concertul sau fiind programat duminica, 28 iunie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00.

Cantaretul vine la Bucuresti direct dupa concertul de la Salonic (Grecia), cu un avion privat ce va ateriza pe Aeroportul Otopeni. El va fi insotit de de staff-ul sau tehnic, o echipa de profesionisti de 25 de persoane.

Michael Bolton va avea ocazia sa guste din bucatele vegetariene traditionale si sa savureze un pahar de vin rosu, toate fiind puse la dispozitia artistului de catre organizatorii evenimentului, TheAgent.ro. Artistul a mai cantat pentru publicul din Romania de doua ori, in 2005 si in 2007.

Concertul de duminica seara va fi deosebit fata de cele pe care le-a sustinut cu alte ocazii pentru publicul din Romania. Acesta va cuprinde pentru prima data toate hit-urile megastarului american, piese incluse pe cel mai recent material discografic al sau – intitulat “The Very Best of Michael Bolton”.

"How Am I Suppose to Live Without You","A love so beautiful", "How can we be lovers", "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You… But I Lied" sau "Can I Touch You There", vor fi doar cateva dintre cele mai romantice melodii care vor rasuna pe scena Salii Palatului in cadrul acestui concert de neuitat "The Very Best Of Me".

Biletele mai pot fi achizitionate de la Sala Palatului, reteaua Diverta, dar si online prin www.myticket.ro . De asemenea, TheAgent.ro a pus la dispozitie  o linie telefonica pentru livrari la domiciliu. Apeland numarul de telefon 0372 753 408, veti putea beneficia de biletele rezervate in cel mult 48 de ore din momentul comenzii.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza:

– Cat.I 350 RON;

– Cat.II 250 RON;

– Cat.III 150 RON si 100 RON.

 

Michael Bolton-Said I loved you but I lied de pe tare.ro

bolton

Â