Michael Buble, despre starea fiului său de 3 ani diagnosticat cu cancer: „A fost curajos”

De: Cătălina Matei / 06.02.2017, 11:02
Michael Buble, despre starea fiului său de 3 ani diagnosticat cu cancer:
Cântăreţul Michael Buble a anunţat pe pagina sa oficială de Facebook că fiul său Noah, în vârstă de trei ani, diagnosticat cu cancer, a urmat un tratament şi înregistrează progrese: "Doctorii sunt optimişti în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Noah", declară artistul.

„Suntem foarte bucuroşi să vă anunţăm că fiul nostru a progresat în timpul tratamentului împotriva cancerului şi că doctorii sunt foarte optimişti pe viitor în privinţa stării de sănătate a fiului nostru. A fost curajos pe parcursul tratamentului şi ne inspiră cu această bravură de care dă dovadă. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru puterea pe care a dat-o familiei noastre”, au declarat Michael Buble şi soţia sa Luisana Lopilato într-o postare pe pagina de Facebook a artistului.

Fiul de trei ani al cântăreţului Michael Buble şi al fotomodelului Luisana Lopilato a fost diagnosticat cu cancer hepatic, a anunţat artistul pe 4 noiembrie 2016, pe pagina sa oficială de Facebook, după ce informaţia a fost publicată în ziarul argentinian La Nacion. În presă au apărut informaţii despre tratamentul pe care îl va urma fiul lui Michael Buble. Noah Buble urmează un tratament chimioterapeutic vreme de patru luni, anunţau în 10 noiembrie părinţii săi.

„Dacă Dumnezeu a vrut ca boala fiului meu să fie depistată de medici, înseamnă că vrea să-l salveze”, a declarat Luisana Lopilato, conform The Mirror.

„Suntem devastaţi după vestea recentă a diagnosticului fiului nostru Noah care este, în prezent, sub tratament în Statele Unite”, au declarat Michael Buble şi soţia sa la momentul dezvăluirii informaţiei în presă.

„Am fost întotdeaua foarte deschişi, am vorbit public despre cât de importantă este familia pentru noi şi cât de mult ne iubim copiii. Luisana şi eu am făcut o pauză în carieră pentru a ne devota total însănătoşirii lui Noah, fiul nostru. În acestă perioadă dificilă, cerem să ne fie respectată intimitatea şi vă rugăm să vă rugaţi pentru noi”, adaugă Michaal Buble. „Avem o lungă călătorie în faţă, dar sperăm, cu ajutorul familiei, prietenilor şi tuturor celor care ne iubesc, să câştigăm lupta, cu voia lui Dumnezeu.”, a mai declarat Michael Buble, scrie mediafax.ro.

Publicaţia La Nacion a relatat că iniţial doctorii l-au diagnosticat pe Noah cu o infecţie virală contagioasă, dar apoi au descoperit că e vorba de cancer. Potrivit publicaţiei argentiniei La Nacion, Luisana, născută în Argentina, a trebuit să călătorească către Statele Unite, pentru a se îngriji de fiul său. Se crede că a fost în Buenos Aires cu Noah şi celălalt copil al cuplului, Elias, de doar nouă luni. De îndată ce soţia sa l-a anunţat de boala fiului, Buble s-a întors şi el în America.

Familiile celor doi au călătorit în Statele Unite pentru a-i sprijini. Aceasta nu este prima luptă pe care o poartă Noah, fiul lor de trei ani, în spital. Când avea doar un an şi zece luni, a fost spitalizat pentru arsuri, după ce s-a ars cu apă fiartă. A fost atunci dus la spital în Buenos Aires pentru tratament.