Michael Douglas îşi iubeşte soţia mai mult ca niciodată, în ciuda „unui mic obstacol” în căsnicie

Apropo.ro / 30.06.2015, 18:00
Michael Douglas îşi iubeşte soţia mai mult ca niciodată, în ciuda
Actorul Michael Douglas spune că, în ciuda unei despărţiri temporare extrem de mediatizată de soţia sa, Catherine Zeta-Jones, în 2013, îşi iubeşte partenera de viaţă mai mult ca oricând şi apreciază faptul că are posibilitatea de a creşte doi copii minunaţi alături de ea, informează people.com.

Starul hollywoodian, în vârstă de 70 de ani, a vorbit despre relaţia sa cu Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 45 de ani, şi despre lupta sa cu cancerul într-un interviu acordat tabloidului britanic Daily Mail.

Michael Douglas, care s-a căsătorit cu Zeta-Jones în anul 2000, a ţinut prima pagină a ziarelor în 2013, atunci când a spus că sexul oral reprezintă un factor de risc pentru tipul de cancer cu care el fusese diagnosticat. Ulterior, actorul a revenit cu o clarificare, spunând că declaraţia lui a fost una de ordin general şi nu a vorbit de propria sa maladie.

Cei doi actori s-au despărţit la scurt timp după aceea, însă Michael Douglas a declarat pentru Daily Mail că despărţirea de soţia lui nu a fost cauzată de acele comentarii ale sale.

„Am încercat să fac un comentariu cu rol de serviciu public. A fost însă unul dintre acele lucruri… şi am regretat foarte mult ruşinea pe care i-am cauzat-o lui Catherine. Şi familiei sale”, a spus starul hollywoodian.

Mai mult, stresul cauzat de cancerul la limbă cu care a fost diagnosticat Michael Douglas a afectat şi mai mult relaţia dintre cei doi actori.

„Am avut un mic obstacol în căsnicie”, spune actorul. „Problema cea mare din această industrie constă în faptul că totul devine atât de public”, mai spune el.

Michael Douglas, care a fost greşit diagnosticat de trei ori, spune că pronosticul său medical părea iniţial unul sumbru, iar starea lui de sănătate s-a deteriorat rapid.

Sursa: MEDIAFAX