Michael Douglas si Matt Damon, cuplu gay pe marile ecrane

Apropo.ro / 12.10.2011, 17:04
Michael Douglas si Matt Damon, cuplu gay pe marile ecrane
Michael Douglas si Matt Damon vor juca rolurile a doi indragostiti gay, intr-un film despre viata controversatului muzician Liberace.

In sfarsit: la 3 ani dupa ce a fost anuntat ca proiect, HBO a cumparat drepturile pentru a produce filmul bazat pe viata celebrului Wladziu Valentino Liberace.

Michael Douglas si Matt Damon formeaza un cuplu gay intr-un film despre unul dintre cei mai mari entertaineri din secolul trecut

Michael Douglas va interpreta rolul cantaretului si pianistului american Liberace, care intre anii ’50-’70 era cel mai bine platit artist din lume. A dus o viata plina de excese si a murit de SIDA, in 1987.

Matt Damon il va interpreta pe Scott Thorson, bodyguard-ul si soferul de 24 de ani al cantaretului. Despre acesta s-a scris ca a fost timp de 5 ani iubitul artistului, insa Liberace a negat zvonurile.

Liberace

Filmul se va numi „Behind The Candelabra” si va fi regizat de Stephen Soderbergh.

Acesta este primul film pentru Michael Douglas, care si-a revenit dupa o lupta de 9 luni cu cancerul.

Intrebat daca a avut retineri in a interpreta rolul de iubit al lui Michael Douglas, Matt Damon a declarat pentru cei de la People acum ceva vreme: „Ma gandesc la acest rol in termeni matematici. E un fel de tranzitivitate – cand il sarut pe Michael Douglas e ca si cum as face-o cu Catherine Zeta-Jones (sotia lui Douglas).” Filmarile vor incepe in 2012 si vor desfasura in Los Angeles, Las Vegas si Palm Springs.