Michael Fassbender, surprins cu un bebeluș în brațe; el și Alicia Vikander ar fi devenit părinți

De: Ana Obretin / 04.08.2021, 11:20
Michael Fassbender, surprins cu un bebeluș în brațe; el și Alicia Vikander ar fi devenit părinți

Actorul Michael Fassbender a fost surprins de paparazzi ținând un bebeluș în brațe pe platourile de filmare pentru miniseria HBO „Irma Vep”, în care joacă soția sa, Alicia Vikander.

Cei doi au fost fotografiați cel mai recent în public în octombrie 2020, pe când se plimbau prin Suedia, țara natală a Aliciei. În imagini realizate de paparazzi la momentul respectiv, Alicia părea că are abdomenul umflat.

Actorul, în vârstă de 44 de ani, părea foarte bine dispus în fotografiile în care apare plimbând bebelușul. În tot acest timp, Alicia, în vârstă de 32 de ani, a fost văzută mergând spre rulota ei de pe platourile din Paris, purtând un halat alb.

Michael și Alicia locuiesc în Lisabona, Portugalia, de când s-au căsătorit, în urmă cu trei ani, și, până în prezent, nu au făcut niciun anunț oficial privind faptul că ar fi devenit părinți.

Alicia Vikander și Michael Fassbender, nominalizat la Oscar pentru rolurile din „Steve Jobs” și „12 years a slave”, s-au cunoscut când au jucat împreună în drama romantică „The Light Between Oceans”, lansată în 2016. Într-un interviu acordat în toamna anului trecut revistei Elle, Alicia, cunoscută, printre altele, pentru rolul Lara Croft din „Tomb Raider”, a dezvăluit că ar dori să lucreze din nou cu soțul ei într-un film. Cei doi actori nu vorbesc niciodată despre viața lor privată. 

CITEȘTE ȘI: Mădălina Ghenea se iubește cu actorul Michael Fassbender

Foto: Profimedia Images