Michael Jackson a avut o iubită europeană

De: Marian Andrei / 21.04.2014, 15:30
Michael Jackson a avut o iubită europeană
Doi foști bodyguarzi ai lui Michael Jackson au scris o carte despre viața acestuia în care dezvăluie, printre altele, că starul pop a avut o iubită foarte frumoasă din Europa de Est.

Starul obișnuia s-o îmbrățișeze și sărute pe bancheta din spate a mașinii sale, pretind fostele gărzi de corp ale artistului în cartea cu dezvăluiri despre viața acestuia.

Gărzile de corp, Javon Beard și Bill Whitfield, scriu că excentricul star pop îi trimitea să le ia pe femeia misterioasă, la care cei doi se referă în carte sub forma „Prietena”, și pe o altă femeie. În plus, cei doi ar fi fost trimiși să îi cumpere est-europencei cadouri de la Tiffany.

Într-un fragment din cartea „Remember the Time: Păzindu-l pe Michael Jackson în ultimele sale zile”, obținut de New York Daily News, cei doi bodyguarzi o descriu pe această femeie drept „superbă de pică”.

Bărbații dezvăluie cum Jackson ar fi obișnuit să o viziteze în timpul nopții la un motel, după ce copiii săi se duceau la culcare. Cântărețul ar mai fi avut o vizitatoare în afară de „Prietena”, pe care cei doi au numit-o „Floare” în carte, dar Jackson era mai atașat de „Prietena”. Când aceasta ajungea în oraș, bodyguarzii aveau datoria de a se asigura că totul era în ordine pentru sosirea ei.

Cartea „Remember the Time” va fi publicată în luna iunie.