Michael Jackson a fost ingropat!

Apropo.ro / 10.08.2009, 16:16
Michael Jackson a fost ingropat!
La sase saptamani de la deces, Michael Jackson a fost inmormantat intr-un mausoleu detinut de prietenul sau, Berry Gordy.

Michael Jackson a fost, in sfarsit, ingropat.

La sase saptamani de la deces, megastarul a fost inmormantat intr-un mausoleu detinut de bunul sau prieten, fondatorul Motown, Berry Gordy, in parcul memorial Forest Lawn din Los Angeles, relateaza Daily Star.

La ceremonia secreta de inmormantare au luat parte tatal regretatului cantaret, Joe Jackson, surorile Janet si La Toya, precum si alti membri ai familiei.

Creierul lui Michael Jackson a fost returnat familiei sale

Ceremonia a avut loc la doar cateva ore dupa ce creierul lui Michael Jacson a fost returnat familiei.

Creierul lui Michael Jackson, prelevat de autoritati pentru efectuarea unor teste neuropatologice in vederea stabilirii cauzelor decesului, a fost returnat familiei starului, care astepta acest lucru pentru a putea sa-l inmormanteze.

"Mama sa, Katherine, nu prea s-a impacat cu ideea impartirii corpului sau in bucati, pentru autopsie, si a vrut ca el sa fie inmormantat imediat ce acest lucru va fi posibil.

La cateva ore dupa returnarea creierului, Michael a fost inmormantat. A fost o ceremonie normala, la care au participat 20 de rude si prieteni", a dezvaluit o sursa.

Citeste si "Michael Jackson – "Dance Tribute Flash Mob" in Bucuresti"!

Michael Jackson – Dance Tribute Flash Mob in Herastrau

Michael Jackson – Dance Tribute Flash Mob in Herastrau de pe tare.ro

Video: Aurelian Galice