Michael Jackson a murit

Redacția / 26.06.2009, 01:31
Michael Jackson (50 de ani) a murit in aceasta dimineata, disparitia sa intristand milioane de fani. Vezi poze din SUA!

Michael Jackson a murit azi in urma unui stop cardiorespirator, a anuntat site-ul TMZ.

Michael a avut un atac cardiac azi la locuinta sa din Holmby Hills, iar doctorii nu au putut sa il resusciteze. S-a anuntat ca atunci cand medicii au ajuns la locuinta sa starul nu mai era in viata.

In ambulanta si la spital, medicii au incercat sa-l readuca la viata, dar din pacate nu au mai reusit.

Sora sa La Toya a ajuns la spital dupa ce acesta a murit.

Starul pop are trei copii, Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson si Prince „Blanket” Michael Jackson II.

Jackson avea programat un turneu de revenire care cuprindea 50 de concerte ce urmau sa fie sustinute la O2 Arena din Londra, incepand cu 12 iulie anul acesta si pana în martie anul viitor. Toate biletele pentru show-urile sale se epuizasera în doar cateva ore dupa punerea acestora in vanzare.

UPDATE: Milioane de fani din intreaga lume deplang moartea lui Michael Jackson. Printre acestia se afla si cei din Gary, Indiana, orasul natal al artistului, care i-au adus un ultim omagiu.

Iata si cateva declaratii referitoare la moartea artistului:

Brooke Shields: „Inima mea este plina de tristete pentru devastatoarea pierdere a unui prieten adevarat. Michael a fost un prieten extraordinar. Deplang alaturi de familia si fanii sai plecarea sa timpurie”.

Madonna:
„Nu ma pot opri din plâns de la aflarea acestei vesti triste. Intotdeauna l-am admirat pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari oameni, dar muzica sa va trai pe vecie! Dumnezeu sa-l binecuvânteze. „

Lisa Marie Presley: „Sunt foarte trista si plina de emotie. Am inima franta pentru copii sai, despre care stiu ca au fost tot timpul cu el, si pentru familia lui. Este o pierdere imensa, pe multe planuri. „

Quincy Jones: „Sunt absolut devastat de aceasta stire tragica si neasteptata. Michael a plecat dintre noi atât de brusc incat nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt”.

Liza Minnelli:
„A fost un om amabil, original, minunat. A fost, de asemenea, unul dintre cei mai mari entertaneri care a trait vreodata. L-am iubit foarte mult si îmi va fi dor de el în fiecare zi din restul vietii mele.”

Corey Feldman: „Cu mare tristete recunosc azi pierderea celui mai mare artist din istoria omenirii. Pentru mine, el a fost mai mult decât atât, el a fost idolul meu, un model, un frate, un prieten drag. Din pacate, prietenia rupta la 10 septembrie 2001 nu a fost niciodata reinodata… Sunt plin de tristete si remuscari. Tot ce vreau sa imi aduc aminte acum sunt timpul petrecut impreuna si faptul ca a fost o sursa de inspiratie pentru mine si pentru altii. Nimeni nu va mai fi în stare sa faca ceea ce Michael Jackson a facut în acest domeniu, si a fost atât de aproape de a face totul din nou. Sunt profund indurerat si îmi pare rau pentru inima franta a fanilor si sustinatorilor sai din întreaga lume. „

Lasa si tu un mesaj de ramas bun pentru Michael Jackson si spune-ne ce inseamna muzica lui pentru tine.

Reactiile fanilor lui Michael Jackson la aflarea vestii ca acesta a murit de pe tare.ro