Michael Jackson a murit! Datoriile starului raman familiei

De: Tanase Dragos - Marian / 26.06.2009, 12:48
Michael Jackson a murit! Datoriile starului raman familiei
Michael Jackson a vrut sa isi vanda averea si sa urce din nou pe scena, pentru a-si putea plati numeroasele datorii!

Michael Jackson, care a murit in aceasta dimineata la varsta de 50 de ani, urma sa inceapa, in luna iulie, o serie de turnee pe scena O2 din Londra, intitulata "This is it!".

Isi pregatea, astfel, revenirea pe scena muzicala, desi spune mereu ca sunt ultimele din cariera, dar mai ales castigarea unor sume de bani care sa il ajute sa isi plateasca marile datorii acumulate in ultima perioada, aproximativ 300.000.000 $!

Numeroasele procese, in special cele in care a fost acuzat de pedofilie, si lipsa concertelor i-au diminuat conturile si l-au determinat sa se gandeasca la vanzarea domeniului Neverland, care includea printre altele un cinematograf si o Gradina Zoologica.

Proprietatea se afla, oricum, intr-o stare proasta, fiind neglijata de Michael Jackson, dar starul a preferat, pana la urma, sa isi vanda doar cateva obiecte personale, din garderoba si colectiile proprii.

GALERIE FOTO CU UNELE OBIECTE CARE URMAU SA FIE VANDUTE

Licitatia publica urma sa se desfasoare in luna aprilie a acestui an, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, pe parcursul a cinci zile, conform The Sun.

Starul pop spera, astfel, sa faca rost de 2 milioane de lire sterline, dar aceasta n-a mai avut loc.

Ultima fotografie cu Michael Jackson

Licitatia a fost anulata dupa ce casa de licitatii a ajuns la un acord cu muzicianul, potrivit Mediafax.

Colectia ce urma a fi scoasa la vanzare este atat de complexa incat, pentru a o prezenta, s-a editat o carte formata din sase volume, iar evenimentul trebuia sa fie transmis in direct.

Lasa si tu un mesaj de ramas bun pentru Michael Jackson si spune-ne ce inseamna muzica lui pentru tine!

 

 Lasa si tu un mesaj de ramas bun pentru Michael Jackson si spune-ne ce inseamna muzica lui pentru tine!