Michael Jackson a murit! Lasa un mesaj!

Apropo.ro / 26.06.2009, 11:58
Michael Jackson a murit! Lasa un mesaj!
Vedetele sunt indurerate de moartea Regelui Pop. Trimite si tu mesajul tau de ramas bun...

Vedetele sunt indurerate de moartea Regelui Pop. La numai 50 de ani, Michael Jackson a decedat, lasand in urma o cariera spectaculoasa. Muzica lui atins milioane de inimi si a ridicat stacheta in entertainment.

"Michael a fost motivul principal pentru care m-am apucat de muzica, visand ca voi ajunge intr-o buna zi ca el. Mi-as fi dorit sa-l cunosc intr-o zi, dar se pare ca aseara s-au daramat toate sperantele mele. Cred ca ar mai fi avut multe lucruri de spus in cele 50 de concerte pe care le pregatea. Este omul care a schimbat efectiv muzica, detine toate recordurile posibile… fara el, artisti precum Beyonce, Justin Timberlake si Ne-Yo nici macar nu ar fi existat", a declarat pentru Apropo.ro Mihai, membru al trupei Montuga. Artistul a invatat primii pasi de dans pe muzica lui MJ si visa sa ajunga in aceasta vara la unul din concertele sale de la Londra.

"Michael Jackson, artist, cantaret, un geniu absolut. Nu te vom uita niciodata, vei fi mereu in inimile noastre. E greu de crezut ca un asemenea geniu si un om atat de minunat a murit la doar 50 de ani. Michael Jackson va trai pentru totdeauna in inimile noastre, pentru ca a fost… Regele Etern Al Pop-ului", au scris baietii de la Alb Negru pe blogul lor.

Andreea Raicu a scris si ea o insemnare de adio pentru Rege: "A fost ca si cand cineva iti spune ca un cunoscut din copilarie a murit. Asta am simtit in momentul in care am realizat ca e adevarat. Ca am pierdut ceva…Am crescut cu Michael. Am vazut toate clipurile lui, m-am indragostit de el in Bad, m-am speriat si am avut cosmaruri cu Thriller, am fost fascinata de atatea lucruri nefiind niciodata un fan declarat Michael Jackson".

Lasa si tu un mesaj de ramas bun pentru Michael Jackson si spune-ne ce inseamna muzica lui pentru tine.

Ai fost la concertele lui Michael Jackson din Romania? Scrie-ne cateva cuvinte despre experienta ta! Spune-ne ce piese ale superstarului ti-au marcat copilaria/adolescenta, povesteste-ne cum ai incercat sa inveti dansul "moonwalk" si daca imitai stilul vestimentar al artistului…

Cele mai frumoase cinci mesaje vor fi premiate cu cate un DVD "Moonwalker", oferit de Provideo!

Michael Jackson Moonwalker

Lansat in 1988, "Moonwalker" contine un film de aventuri conceput de Michael, cele mai bune videoclipuri ale sale pana in acel moment, filmari rare din timpul repetitiilor pentru show-urile lui spectaculoase si imagini de arhiva din perioada Jackson 5.

Joe Pesci, Mick Jagger, Sean Lennon si Elizabeth Taylor sunt doar cateva din celebritatile care apar alaturi de Michael in "Moonwalker" si i-au ramas apropiate peste ani. Afla mai multe detalii despre "Moonwalker" dand click aici.

Citeste mai multe stiri despre Michael Jackson:

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani

Michael Jackson a murit. Dr. Death vrea sa-l faca nemuritor!

Fanii pastreaza amintirea momentelor unice din concerte

Michael Jackson era prea firav pentru a dansa pe scena