Michael Jackson ascundea un dispozitiv, sub piele

Apropo.ro / 11.04.2013, 16:00
Michael Jackson ascundea un dispozitiv, sub piele
Megastarul Michael Jackson avea un dispozitiv implantat sub piele, despre care multă lume nu știa.

Cântărețul Michael Jackson avea implantat sub piele un dispozitiv antidrog care îl împiedica să resimtă plăcere dacă ar fi consumat substanțe opiacee, potrivit unor articole publicate în presa americană.

Se pare că artistul american și-ar fi implantat acest dispozitiv din gama Narcan în anul 2003, pentru a contracara efectele cauzate de droguri, într-o perioadă în care încerca să învingă dependența de medicamente și substanțe interzise, informează contactmusic.com.

Informația despre acest implant a fost dată publicității de unul dintre foștii medici ai starului, anestezistul David Fournier, într-o serie de documente oficiale depuse la tribunal, în cadrul procesului civil intentat de mama cântărețului, Katherine Jackson, companiei organizatoare de concerte AEG Live.

„David Fournier credea că Michael Jackson l-a înșelat atunci când nu l-a informat în legătură cu implantul Narcan pe care și-l făcuse, înainte de o intervenție chirurgicală la care urma să participe Fournier”, se afirmă în aceste documente oficiale.

Citește mai multe detalii despre dispozitivul antidrog al lui Michael Jackson, pe Mediafax.ro