Michael Jackson, copiat de Andreea, liderul Trupei Amadeus

De: Nicoleta Nicolae / 04.02.2015, 10:00
Michael Jackson, copiat de Andreea, liderul Trupei Amadeus
În cel mai recent spectacol al său, Andreea Runceanu, liderul trupei Amadeus, a adoptat o nouă ţinută de scenă specială, îmbinând acordurile muzicii cu proiecţii impresionante pe ecran LED gigant de 100 de metri pătraţi.

Artista a urcat pe scenă purtând un costum inovator care, prin comandă bluetooth, se aprinde şi luminează în întuneric, putând oferi chiar şi jocuri de lumini spectaculoase.

Costumul este axat pe tehnologia de ultimă generaţie Pulse, aceeaşi la care şi regretatul Michael Jackson şi-a dorit să apeleze pentru costumele din ultimul său turneu, This is it.

Andreea a interpretat la vioară electrică un medley compus din compoziţii clasice precum “Carmina Burana” sau “Furtuna” lui Vivaldi, dar şi piese proprii precum “Unstoppable”, lansată anul trecut alături de Amadeus.

Prestaţia Andreei Runceanu a fost însoţită de proiecţii grafice excepţionale pe un ecran led de 100 de metri pătraţi, cei mai buni specialişti din industrie îmbinând perfect muzica de calitate a artistei cu efectele vizuale de ultimă generaţie.