Michael Jackson – Generaţia următoare. A lui e oare?!

De: Cătălina Matei / 27.07.2009, 00:00
Michael Jackson - Generaţia următoare. A lui e oare?!
O dată cu moartea megastarului, copiii săi au ieşit la lumină. La propriu. Pînă pe 25 iunie, atunci cînd Michael a murit, cei trei puşti obişnuiau să iasă în public cu feţele acoperite de văluri sau de măşti. Prince, Paris şi Blanket au fost însă prezenţi la ceremonia de comemorare din Los Angeles şi toată presa a început să se întrebe dacă megastarul este tatăl lor biologic, căci pielea lor e cît se poate de... albă.

Genetica a demonstrat că se pot naşte copii albi dintr-un părinte negru şi unul alb. Cei trei copii ai lui Michael au mame albe, însă gurile rele spun că puştii sînt prea… albi. Cu Debbie Rowe, megastarul a avut doi copii: Prince Michael I, de 12 ani, şi Paris Katherine, de 11. Prince Michael II, în vîrstă de 7 ani, alintat Blanket, este cel de-al treilea moştenitor, însă identitatea mamei sale rămîne un mister. Revenind la Debbie Rowe, aceasta a fost asistenta dermatologului lui Michael Jackson, Arnold Klein. De altfel, tabloidele au speculat că medicul ar fi tatăl biologic al primilor doi copii. Invitat în emisiunea lui Larry King, dermatologul a declarat: ”Nu pot să spun nimic despre asta, dar, din cîte ştiu, eu nu sînt tatăl acestor copii. Nu ştiu ce altceva să mai spun, nu vreau să alimentez această nebunie”.

Michael, steril?
Chiar dacă medicul a infirmat zvonurile, un fost iubit al acestuia, Paul Gohranson, spune într-un interviu că megastarul era steril si nu putea să aibă copii. Gohranson susţine că, din această cauză, Klein a donat propria sperma astfel încît cîntăreţul să devină tată. Cum a ajuns Michael Jackson steril? Acelaşi domn susţine că artistul i-a povestit lui Klein că tatăl său, Joe Jackson, îl bătea cînd era copil şi, nu numai o dată, l-a lovit cu sălbăticie în testicule. Din această cauză, Michael ar fi fost steril. Într-un alt interviu pentru RadarOnline.com, Gohranson spunea că dermatologul i-a mărturisit că e tatăl copiilor lui Michael, inclusiv al micuţului Blanket. La început, mama primilor doi copii, Debbie, care a lucrat ca asistentă la cabinetul dermatologului, nici măcar nu a ştiut că sperma fusese donată de acesta. Ea ar fi aflat acest lucru pe parcursul anilor.
Identitatea mamei lui Blanket rămîne un mister pînă şi pentru fostul iubit al lui Klein. ”Potrivit lui Arnold, Michael şi Debbie Rowe aveau o înţelegere de afaceri, iar căsătoria trebuia să fie o acoperire ca să aibă copii. După cîte am înţeles, Debbie nu trebuia să ştie cine fusese donatorul de spermă, trebuia să creadă că era Michael, pentru că el nu îi spusese că nu poate avea copii”, încearcă să explice Gohranson.

”Blanket este al lui Michael, sînt sigur!”
La scurt timp după ce zvonurile legate de paternitatea lui Michael au început să apară, Tito Jackson, fratele cîntăreţului, declara într-un interviu pentru ”Daily Mirror” că Michael Jackson este tatăl biologic al lui Prince, Paris şi Blanket.
”Toţi sînt copiii lui. Blanket este al lui Michael, sînt sigur. Acei ochi nu mint. Sînt ochii lui Michael”, declara Tito Jackson. Fratele megastarului a mai adăugat că este ridicol că mulţi oameni se întreabă dacă Prince şi Paris sînt într-adevăr copiii lui Michael, dat fiind culoarea albă a pielii lor. Răspunsul este simplu, Debbie Rowe, mama lor, este şi ea albă. ”Paris şi Prince sînt copiii lui Michael. Chiar sînt. Doar pentru că sînt albi nu înseamnă că nu sînt ai lui. Am un unchi care este căsătorit cu o fată albă şi au trei copii. Doi dintre ei sînt albi şi unul este negru”, adaugă Tito, care a mărturisit că nici el nu ştie cine este mama lui Blanket.

Al patrulea copil!
Era de aşteptat, oarecum, să apară tot felul de copii nelegitimi o dată cu moartea lui Michael. Se pare că megastarul ar mai avea un fiu de 24 de ani, rodul unei aventuri de-o noapte cu o fană din Norvegia. Cîntăreţul le-ar fi spus apropiaţilor săi că el este tatăl lui Omer Bhatti, conform unui jurnalist de la Fox News. Michael ar fi ţinut însă secretă existenţa lui Omer Bhatti, pentru a-l feri de privirile indiscrete ale presei. Tînărul a locuit o bună perioadă la Neverland, ba chiar a urcat pe scenă alături de presupusul său tată. Acum, Omer îşi doreşte să-şi facă un test ADN, iar în cazul în care se dovedeşte că este fiul lui Michael Jackson, tînărul a declarat că nu-şi doreşte nici un ban din moştenirea megastarului. Deocamdată.

Alte vedete ”negre” cu odrasle… albe
Un fan înfocat al lui Michael şi foarte indignat de speculaţiile legate de paternitatea sa în cazul celor trei copii a postat pe Internet un filmuleţ în care prezintă şi alte celebrităţi de culoare care au copii albi. De exemplu, cîntăreaţa americană de culoare Donna Summer s-a căsătorit în 1971 cu actorul de origine austriacă Helmuth Sommer, Summer pe ”americăneşte”. Fata celor doi, Mimi, a păstrat mai mult din genele tatălui său, aşa că este albă. Aceeaşi culoare o are şi fiica lui Quincy Jones, Rashida. O altă actriţă de culoare de la Hollywood, Garcelle Beauvis, căsătorită cu agentul său, are gemeni… albi. Lola, fetiţa lui Stacy Dash, actriţa din ”Clueless” , a moştenit şi ea genele tatălui său.

Next generation, în grija bunicii
Chiar dacă Debbie Rowe, mama lui Prince şi a lui Paris, a semnat, iniţial, o înţelegere prin care renunţă la drepturile părinteşti asupra celor doi copii, după moartea lui Michael au apărut zvonuri că aceasta îşi doreşte custodia copiilor. Însă megastarul a precizat în testamentul său că mama sa, Katherine, este cea care va avea grijă de copiii săi. În cazul în care aceasta moare, iar copiii sînt încă minori, custodia lor îi revine cîntăreţei Diana Ross. Se pare că cei mici s-ar simţi mai bine lîngă mătuşa lor, Janet Jackson. Însă totul depinde de decizia Curţii Superioare de la Los Angeles, care ar trebui să anunţe pe 3 august cine primeşte custodia definitivă a lui Paris, Prince şi Blanket. Şi, implicit, cine va controla, direct sau indirect, averea moştenită de ei.