Michael Jackson lucreaza la noi miscari de dans

Apropo.ro / 14.05.2009, 00:00
Michael Jackson lucreaza la noi miscari de dans
Michael Jackson lucreaza la noi miscari de dans, alaturi de Kenny Ortega, care sa devina celebre precum "Moonwalk".

Michael Jackson lucreaza la noi miscari de dans care sa devina celebre precum "Moonwalk".

Impreuna cu coregraful Kenny Ortega, alaturi de care a lucrat in turneele "Dangerous" si "HIStory", vor inventa miscari de dans unice pe care sa le promoveze in show-urile sale.

Coregraful a recunoscut ca, desi lucreaza la noi miscari de dans, nu dezvaluie mai multe amanunte.

Kenny a lucrat alaturi de echipe consacrate in spectacole mari, iar noul contract alaturi de Michael Jackson nu poate decat sa il onoreze, dupa cum sustine chiar el.

"Sa lucrez din nou alaturi de icoana muzicii pop este un vis devenit realitate. Michael este un tip creativ si care se lasa inspirat de lucrurile din jur pentru a face lucruri extraordinare", adauga Ortega.

Michael Jackson si-a luat in echipa sa 10 dansatori, opt barbati si doua femei, alaturi de care face repetitii pentru concertele pe care acesta le va sustine incepand cu 8 iulie, in O2 Arena.

Randy Phillips de la compania care se ocupa de spectacolele starului muzicii pop asigura fanii ca nu vor fi dezamagiti de ce urmeaza sa vada. Totodata, el asigura ca totul decurge conform planului.

Randy dezvaluie putin din culisele primului show al lui MJ de la O2 Arena, din Londra, ca in deschidere starul isi doreste sa apara pe scena calare pe un elefant adevarat. Pe care din cele 22 de scene pregatite pentru spectacol isi va face aparitia, ramane o surpriza pentru cei prezenti.

Michael Jackson "Billie Jean":

  

 

mj