Michael Jackson, plin de viata la ultima repetitie (Poze)

Apropo.ro / 03.07.2009, 11:15
UPDATE VIDEO: Michael Jackson a uimit pe toata lumea cu forma fizica extraordinara in care se afla la ultimele repetitii.

Update: Michael Jackson a cantat si a dansat "ca-n vremurile bune" cu o seara inainte de moarte, la ultima repetitie pentru show-ul "This Is It", desfasurata la Staples Center din Los Angeles.

Tocmai au aparut primele imagini cu starul interpretand o parte din "They Don’t Care About Us" si exersand coregrafia alaturi de dansatorii sai, pe un interludiu din "HISTory".

Stire initiala: Au aparut cateva imagini de la ultimele repetitii ale lui Michael Jackson, sustinute cu o seara inainte ca artistul sa moara.

Intreaga echipa de la Staples Center din Los Angeles a privit fascinata cum Regele Pop canta si dansa in lumina reflectoarelor, cu aceeasi energie de acum noua ani.

Ultimele sale fotografii realizate pe scena contravin opiniilor celor care nu aveau incredere ca Michael poate sustine concertele de comeback.

Este posibil ca imaginile filmate la aceste repetitii sa ajunga si pe DVD, insa deocamdata oficialii companiei AEG Live nu au confirmat nimic in acest sens.

Citeste mai multe, pe Showbiz.ro

Ultima repetitie a lui Michael Jackson

Ultima repetitie a lui Michael Jackson de pe tare.ro

 

VEZI MAI MULTE POZE, PE SHOWBIZ.RO

Â