Michael Jackson se relanseaza

De: Manuela Stoicescu / 14.12.2007, 17:18
Michael Jackson se relanseaza
Achitat de toate acuzatiile, Michael planuieste sa-si relanseze cariera si sa-si revigoreze resursele financiare.

Excentricul rege al pop-ului va sustine anul viitor un concert pe aceeasi arena unde a cantat in luna decembrie a acestui an trupa Led Zeppelin. Se pare ca motivul relansarii il constituie resursele financiare scazute de care dispune starul de cand cu procesele prin care a fost tarat.

Achitat de toate acuzatiile, Michael planuieste sa-si relanseze cariera si sa-si reabiliteze conturile. "Parerea noastra este ca Michael are suficienti fani cat sa umple Arena O2 si sa transforme aceasta revenire intr-un succes mondial. A rezerva spatiul pentru cateva nopti e intr-adevar un risc imens dar aducandu-ne aminte de trecut, putem fi aproape siguri ca oamenii vor da navala sa-l revada pe Michael", a declarat o sursa apropiata cantaretului.

Presedintele AEG Europe nu a dorit sa confirme inca zvonurile dar a anuntat doua reprezentatii spectaculoase pentru anul viitor. Cealalta vedeta despre care se banuieste ca si-ar pregati comeback-ul este Whitney Houston, disparuta si ea de pe harta starurilor de cand cu scandalurile legate de droguri.

O2 Arena din Londra a fost locul ales si de Spice Girls pentru turneul de revenire.