Michael Jackson va fi inmormantat de ziua lui

Apropo.ro / 17.08.2009, 17:08
Michael Jackson va fi inmormantat de ziua lui
Familia lui Michael inca nu se indura sa il conduca pe acesta pe ultimul drum, desi a murit in urma cu 9 saptamani.

Rudele lui Michael Jackson inca au incertitudini legate de inmormantarea finala a megastarului, al carui corp neinsufletit a fost deocamdata depus intr-o camera frigorifica la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

Joe Jackson, tatal lui Michael, doreste ca trupul fiului sau sa fie lasat la Forest Lawn, in timp ce unii membrii ai familiei au propus ca acesta sa fie inmormantat intr-un loc nemarcat.

Pe de alta parte, Jermaine Jackson, fratele lui Michael, ar vrea ca Regele Pop sa fie dus la Neverland, pentru ca mormantul sau sa devina atractie turistica. Propunerea lui a revoltat membrii familiei, cunoscuta fiind aversiunea lui Michael fata de vechea sa locuinta, de cand a fost acuzat de pedofilie.

Se pare ca planul final al inmormantarii a fost in sfarsit stabilit de membrii familiei Jackson, dupa noua saptamani in care Michael a fost plimbat de colo dincolo.

Acesta presupune ca megastarul sa fie condus pe ultimul drum in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 51 de ani, pe 29 august, si depus la cimitirul Forest Lawn.

 Michael Jackson – Thriller

 

Michael Jackson – Thriller de pe tare.ro

Â