Michael Jackson va fi readus pe scenă

Apropo.ro / 20.04.2012, 09:00
Michael Jackson va fi readus pe scenă
Michael Jackson ar putea fi readus pe scenă, la dorința familiei sale, sub forma unei holograme.

Michael Jackson ar putea susține, din nou, concerte în întreaga lume. Nu este primul star ce revine pe scenă, deși nu se mai află printre cei vii.

Momentele muzicale ar putea fi realizate cu ajutorul hologramei, aceeași tehnologie folosită și la festivalul Coachella unde Tupac Shakur „și-a facut apariția”.

Milioane de fani din întreaga lume și-ar dori să-l revadă pe megastar în concert, iar acest lucru ar putea deveni realitate doar dacă membrii familiei Jackson și-ar da acceptul.

Unul dintre frații lui Michael, Jackie Jackson, a declarat la festivalul Coachella că ar fi un lucru extraordinar dacă megastarul ar putea cânta, din nou.

Frații lui Michael Jackson, Jermaine, Jackie, Tito și Marlon au anunțat recent că vor avea un turneu „Unity Tour 2012” care va începe în 18 iunie, în Louisville. Este primul turneu cu cei patru frați reuniți de la Victory Tour, în 1984.

În cadrul acestui turneu, frații Jackson îl vor avea în mijlocul lor și pe Michael.

„Ar putea fi și Michael prezent la turneul viitor, cu siguranță. Nu ar fi minunat? De fapt, noi am avut această idee cu doi ani în urmă pentru show-ul Cirque du Soleil a lui Michael”, a menționat el.

Citește mai multe detalii despre revenirea pe scenă a lui Michael Jackson, pe Mediafax.ro