Michael Laudrup dezminte ca ar fi fost contactat de Real Madrid

Apropo.ro / 23.09.2004, 10:28
Michael Laudrup dezminte ca ar fi fost contactat de Real Madrid
Fostul internațional danez Michael Laudrup a declarat ca nu a primit nici o oferta de a prelua conducerea tehnica a formației Real Madrid, informeaza "Marca". "Marca" menționeaza ca Laudrup a acordat un interviu publicației daneze "Ekstra Baldet", în care dezminte ca ar

Fostul internațional danez Michael Laudrup a declarat ca nu a primit nici o oferta de a prelua conducerea tehnica a formației Real Madrid, informeaza „Marca”.

„Marca” menționeaza ca Laudrup a acordat un interviu publicației daneze „Ekstra Baldet”, în care dezminte ca ar fi fost contactat de oficialii madrileni, însa susține ca se simte „mîndru” ca numele sau a fost menționat în acest caz.

„Este o mîndrie pentru mine ca în Spanie numele meu este menționat de fiecare data cînd exista un post liber, inclusiv la marile cluburi, mai ales ca am stat opt ani acolo. Probabil ca am facut lucruri bune”, a spus Laudrup.

Michael Laudrup antreneaza în prezent formația Brondby Copenhaga, cu care are un contract pîna în anul 2006, și a apreciat ca situația de la Real Madrid este „speciala”. „Plecarea lui Jose Antonio Camacho este un lucru incredibil. Se pare ca nu a mers ceva pe linia interna a clubului, deși faptul ca exista atîtea vedete în echipa necesita multa atenție de la un tehnician”, a spus Laudrup.

Laudrup considera ca una dintre principalele cauze ale rezultatelor slabe este lipsa de motivație a unor jucatori. „Exista jucatori care au cîștigat Campionate Europene, Mondiale și Liga Campionilor și carora le este dificil sa mai gaseasca o motivație”, a spus Laudrup, care a menționat ca va fi foarte dificil ca Real Madrid sa cîștige campionatul, numind-o drept favorita pe FC Barcelona.

Mediafax