Michael Moore face un film despre criza economica

Apropo.ro / 12.02.2009, 14:30
Michael Moore face un film despre criza economica
Regizorul Michael Moore a lansat un apel pe site-ul lui pentru a fi ajutat "sa demaste cea mai mare frauda din istoria SUA".

Regizorul celebrelor "Fahrenheit 9/11" si "Sicko" a lansat un apel fanilor pe site-ul lui pentru a fi ajutat “sa demaste cea mai mare frauda din istoria Statelor Unite".

"Ma veti ajuta la urmatorul meu film?". Cererea, simpla si directa, a fost facuta de Michael Moore, regizorul unor pelicule controversate pe teme arzatoare pentru americani, care recent a decis sa aduca pe marele ecran secretele de pe Wall Street.

Dezmintandu-si propriul anunt facut in urma cu un an la Cannes, Moore a abandonat lucrul la o continuare a Fahrenheit 9/11 pentru a se dedica in totalitate anchetarii originilor crizei economice, al carei “virus” a pornit din Statele Unite si a “infectat” intreaga lume.

"Ma gasesc la mijlocul filmarilor si sunt in cautarea unor persoane curajoase care lucreaza pe Wall Street sau in sectorul financiar, dispuse sa-mi impartaseasca ceea ce stiu”, scrie Moore pe site-ul lui.