Michael Phelps se retrage dupa Jocurile Olimpice de la Londra! (Sport.ro)

Apropo.ro / 27.01.2009, 16:58
Michael Phelps se retrage dupa Jocurile Olimpice de la Londra! (Sport.ro)
Multi-recordmanul mondial si olimpic, inotatorul american Michael Phelps se gandeste la numai 23 de ani la retragere, anunta Sport.ro

"In patru ani, imi voi atarna in cui constumul de concurs si voi avea o viata mai usoara", a spus sportivul american de opt ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, intr-o conferinta de presa la un forum international legat de sport si dezvoltarea sociala in Ryad.

Intre timp, Phelps isi pregateste revenirea in competitie avand in plan participarea la Campionatele Mondiale de la Roma, din iulie 2009. Pentru Phelps reluarea pregatirilor dupa o lunga vacanta post-olimpica nu a fost deloc usoara: "Nu a fost o saptamana de antrenamente deloc usoara, a fost destul de dificil si dureros".

Michael Phelps
, in varsta de 23 ani, a accentuat faptul ca va incerca sa stabileasca noi recorduri in probele pe care le-a dominat in ultima vreme, dar si in unele noi.

Totusi, sportivul american considera ca acesti patru ani inainte de Jocurile Olimpice de la Londra, vor fi mai relaxanti decat ultimii opt ani din cariera sa de pana acum.

Mai multe detalii despre decizia lui Phelps, pe Sport.ro

 

Sursa foto: MediafaxFoto